Ασημένιοι οι Παμπαίδες

Τη δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κατέκτησαν οι Παμπαίδες του Ηρακλή, καθώς ηττήθηκαν στον τελικό της Αλεξανδρούπολης από τον Εθνικό με 3-1 σετ. Τα λάθη …

Ακαδημία

Τη δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κατέκτησαν οι Παμπαίδες του Ηρακλή, καθώς ηττήθηκαν στον τελικό της Αλεξανδρούπολης από τον Εθνικό με 3-1 σετ. Τα λάθη των κυανόλευκων και οι… διακοπές ρεύματος στοίχισαν στους παίκτες του Μιχάλη Κυριακού. 

Η πολύ μεγάλη προσπάθεια των Παμπαίδων του Ηρακλή ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (8/7) στην Αλεξανδρούπολη, με την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Οι παίκτες του Μιχάλη Κυριακού δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν το ξεκίνημα τους στα πρώτα δύο σετ και έτσι ηττήθηκαν από τον τοπικό Εθνικό με 3-1 σετ. Αξίζει να σημειωθεί πως το παιχνίδι διεκόπη δύο φορές λόγω διακοπής ρεύματος, τη στιγμή μάλιστα που ο Ηρακλής προηγούταν στο σκορ.

Την τρίτη θέση κατέλαβε ο Πανερυθραϊκός, καθώς νίκησε στον «μικρό τελικό» τον Πανελλήνιο με 3-2.

Αναλυτικά οι συνθέσεις:
ΗΡΑΚΛΗΣ (Κυριακού): Πρώιος, Στεφανίδης, Τζιουμάκας, Τσιάρας, Μπαλάσας, Φ. Παλαιοχωρινό, Μπερμπέρογλου (λ.) / Σουλιώτης, Μυλωνάς.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛ. (Μουστακίδης): Δαλακούρας, Δαλδαβερένης, Χατζόπουλος, Καβαρατζής, Κουμεντάκης, Τασάκος, Γκίνης (λ.) / Καπούλας, Κετσιτζής.

Σχετικά Άρθρα

LIVE STREAMING: Η μάχη του Εφηβικού για το χάλκινο κόντρα στον Άρη

Βόλει

Back to Top