Αλλη μία συνάντηση και νέα σχέδια για το γήπεδο στη Μίκρα

Αλλη μία συνάντηση έγινε (9/7) για το γήπεδο στη Μίκρα και η “BLUEARENA” σας παρουσιάζει κάποιες από τις φωτογραφίες των νέων σχεδίων. “Τελείωσαν τα ψέματα”, είπε ο …

Ηρακλής

Αλλη μία συνάντηση έγινε (9/7) για το γήπεδο στη Μίκρα και η “BLUEARENA” σας παρουσιάζει κάποιες από τις φωτογραφίες των νέων σχεδίων. “Τελείωσαν τα ψέματα”, είπε ο Μπάμπης Καρακάσης, ο υπεύθυνος του μελετητικού γραφείου που έχει αναλάβει το συγκεκριμένο έργο. Η συνάντηση που είχε ο αρχιτέκτων μηχανικός διήρκεσε πάνω από δύο ώρες.

Ο Καρακάσης παρουσίασε την επόμενη φάση της προμελέτης και εν συνεχεία μέσω του Libero 107.4 εξέφρασε αρχικά την ικανοποίηση και εν συνεχεία την αισιοδοξία του για την ολοκλήρωση του έργου.

«Όλα πήγαν καλά. Έχει προχωρήσει το γήπεδο από άποψη σχεδιαστική. Το σχέδιο είναι σχεδόν τελειωμένο και προχωράμε πλέον τις μακέτες για να τις παρουσιάσουμε τον Σεπτέμβριο. Τελείωσαν τα ψέματα. Αναλάβαμε την προμελέτη και θα την παραδώσουμε. Είναι πάρα πολύ καλό το σχέδιο. Όχι μόνο θα μας ενθουσιάσει αν θα κατασκευαστεί αλλά θα μας κάνει να περνάμε ευχάριστες στιγμές», δήλωσε αρχικά ο Μπάμπης Καρακάσης για να συμπληρώσει:

«Έχουν γίνει ακόμα 15 μικρές μακέτες που δείχνουμε στην επιτροπή του Ερασιτέχνη. Την Παρασκευή το βράδυ (3/7) ξεκίνησε η κανονική μακέτα. Φυσικά θα χρησιμοποιήσουμε και πηγές ενέργειας όπως είναι ο ήλιος. Όποτε θελήσουν τα μέλη της επιτροπής μπορεί να έρθουν και στην Ιταλία να δουν πως δουλεύουμε».

Αναλυτικά το δελτίο τύπου που εξέδωσε σήμερα (9/7) ο Γυμναστικός Σύλλογος για το συγκεκριμένο σπουδαίο ζήτημα: «Συνεδρίασε την Πέμπτη 9/7/2009 η επιτροπή γηπέδου στα γραφεία του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ, παρουσία του Προέδρου του Συλλόγου κ. Δημήτριου Τριανταφύλλου.

Στη συνεδρίαση παρουσιάστηκε από τον αρχιτέκτονα μηχανικό κ. Χαράλαμπο Καρακάση η επόμενη φάση της αρχιτεκτονικής προμελέτης  για την κατασκευή του γηπέδου του ΗΡΑΚΛΗ στη «Μίκρα»,  τόσο σε κατόψεις (τομές) όσο και σε σχέδια της υπό κατασκευή μακέτας».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top