Ο Φώτης Κορκόβελος επιστρέφει στην ΠΑΕ

Ο Φώτης Κορκόβελος μπαίνει και πάλι (8/7) στη διοίκηση. Ενας από τους ανθρώπους που ήταν στη διοικητική ομάδα της ΠΑΕ το καλοκαίρι του 2007, όταν …

Ηρακλής

Ο Φώτης Κορκόβελος μπαίνει και πάλι (8/7) στη διοίκηση. Ενας από τους ανθρώπους που ήταν στη διοικητική ομάδα της ΠΑΕ το καλοκαίρι του 2007, όταν ανέλαβε να βγάλει τον Ηρακλή από την πολύ δύσκολη θέση, επιστρέφει μετά από μία απουσία περίπου 19 μηνών.

«Θα κάνω τα πάντα για να ενισχύσω το διοικητικό συμβούλιο και σύντομα θα υπάρξουν νέα», είχε υπογραμμίσει ο Αντώνης Ρέμος στην τελευταία συνέντευξη Τύπου και να που τώρα η ΠΑΕ ανακοινώνει την προσθήκη ενός σημαντικού παράγοντα που δεδομένα μπορεί να την ενισχύσει ποικιλοτρόπως. Ο Φώτης Κορκόβελος είχε παραιτηθεί στις 28 Νοεμβρίου 2007. Τώρα επανέρχεται.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής: “Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, με χαρά και ικανοποίηση, ανακοινώνει την επάνοδο του κ. Φώτη Κορκόβελου στο Διοικητικό Συμβούλιο. Η εξέλιξη αυτή, ήρθε ως αποτέλεσμα πολλών επαφών, το τελευταίο διάστημα, μεταξύ του Προέδρου της ΠΑΕ, κ. Αντώνη Ρέμου και του ιδίου του κ. Φώτη Κορκόβελου, μέσα από τις οποίες, δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις και προέκυψε η κοινή επιθυμία για μία νέα συνεργασία, προς όφελος του ΗΡΑΚΛΗ. Μάλιστα, ο κ. Κορκόβελος διαβεβαίωσε τον Πρόεδρο ότι είναι διατεθειμένος να εργαστεί, για το καλό του ΗΡΑΚΛΗ, με όλες τις δυνάμεις του. Ο κ. Κορκόβελος αναλαμβάνει το ρόλο του Διοικητικού Υπεύθυνου του Ποδοσφαιρικού Τμήματος”.
 

Ολο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, ο Αντώνης Ρέμος έκανε αρκετές συζητήσεις με τον Φώτη Κορκόβελο που σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε αναφερθεί σε πράγματα με τα οποία διαφωνούσε με το «χθες». Το «χθες» όμως είναι “τότε” και το «σήμερα» είναι “τώρα” και η ομάδα χρειάζεται τους πάντες. Είναι δεδομένο ότι και η διοίκηση χρειάζεται ανθρώπους και ενίσχυση. Κι άλλο…

Μεταξύ των δύο ανδρών λοιπόν συζητήθηκαν πολλά πράγματα από αυτά που είχαν γίνει στην πρώτη περίοδο της συνεργασίας τους και διευθετήθηκαν και αρκετά ζητήματα που είχαν φέρει μία απόσταση ανάμεσά τους. Η κοινή τους αγάπη για την ομάδα, εκτός από τις αμοιβαίες εξηγήσεις, έπαιξε καταλυτικό ρόλο.

Είναι σίγουρο ότι το κέρδος για τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή από αυτή την εξέλιξη είναι πολλαπλό. Η διοίκηση ενισχύεται παραγοντικά από έναν άνθρωπο που αγαπά την ομάδα, από έναν άνθρωπο που έχει διαγράψει και συνεχίζει να διαγράφει μια συγκεκριμένη, δυναμική πορεία και στον επιχειρηματικό κόσμο.

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top