Εθνική Ανδρών: Η 12αδα για το Βέλγιο

Για τον τελευταίο της σταθμό στο φετινό Ευρωπαϊκό Λιγκ, το Βέλγιο, αναχωρεί το πρωί της Πέμπτης (9/7) η Εθνική ομάδα ανδρών. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα …

Διάφορα

Για τον τελευταίο της σταθμό στο φετινό Ευρωπαϊκό Λιγκ, το Βέλγιο, αναχωρεί το πρωί της Πέμπτης (9/7) η Εθνική ομάδα ανδρών. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει τους γηπεδούχους σε δύο διαφορετικές πόλεις σε διάστημα τριών ημερών, καθώς η πρώτη αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή (10/07, 21.00) στην Αμβέρσα και η δεύτερη για την Κυριακή (12/07, 16.00) στο Ρόζελαρ.

Η Εθνική δεν έχει ελπίδες πρόκρισης στο φάιναλ-4 της διοργάνωσης, σε αντίθεση με το Βέλγιο, που θα επιδιώξει να προσπεράσει τη Γερμανία και να εξασφαλίσει την τελευταία θέση για τα τελικά της Πορτογαλίας.

Οι 12 εκλεκτοί του ομοσπονδιακού τεχνικού, Κώστα Αρσενιάδη, είναι οι εξής: Σωτήρης Τσέργας, Γιώργος Στεφάνου, Ανδρέας Φράγκος, Αχιλλέας Παπαδημητρίου, Νίκος Σμαραγδής, Ανδρέας Ανδρεάδης, Δημήτρης Σουλτανόπουλος, Κώστας Προύσαλης, Γιώργος Πετρέας, Βασίλης Μηνούδης, Δημήτρης Ριζόπουλος, Κώστας Ιωάννου.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top