Τάσος Κατσαμπής: “Ενωμένοι για ψηλά”

Στον ραδιοφωνικό σταθμό “Αθλητικά Νέα 9,87” μίλησε (7/7) ο αρχηγός του Ηρακλή, Τάσος Κατσαμπής, δίνοντας το στίγμα της σκέψης του μετά τη χθεσινή (06/07) “πρώτη” …

Ηρακλής

Στον ραδιοφωνικό σταθμό “Αθλητικά Νέα 9,87” μίλησε (7/7) ο αρχηγός του Ηρακλή, Τάσος Κατσαμπής, δίνοντας το στίγμα της σκέψης του μετά τη χθεσινή (06/07) “πρώτη” της ομάδας:

«Τόσα χρόνια που βρίσκομαι στην ομάδα, πρώτη φορά έζησα τέτοια ατμόσφαιρα στην πρώτη προπόνηση. Ένιωσα πραγματικά υπέροχα, όπως και όλοι οι συμπαίκτες μου. Ο κόσμος συνέχεια δείχνει την αγάπη του στην ομάδα. Από την πλευρά τους οι φίλαθλοι, περιμένουν από την ομάδα διακρίσεις. Από την έλευση του κόσμου φάνηκε πόσο πολύ πιστεύουν ότι θα πάμε καλά τη φετινή χρονιά. Πλέον μπαίνει ψηλά ο πήχης. Ελπίζω εμείς από την πλευρά μας, να είμαστε όσο πιο γρήγορα έτοιμοι. Η φετινή ομάδα σε σχέση με τις προηγούμενες δεν θα έχει κάτι κοινό».

Για την δική του παρουσία: «Από την φύση μου σαν άνθρωπος είμαι πολύ αισιόδοξος. Από δω και πέρα, θα δουλέψω σκληρά στις προπονήσεις για να είμαι έτοιμος τη νέα σεζόν. Θέλω φέτος να φέρουμε κάποια διάκριση με την ομάδα μου, τον Ηρακλή. Πιστεύω ότι φέτος θα μπορέσουμε να τα καταφέρουμε». 

Για τον Όλεγκ Προτάσοφ: «Ο κ. Προτάσοφ είναι ένας άνθρωπος με προσωπικότητα, τόσο όταν ήταν ποδοσφαιριστής, όσο και σαν προπονητής. Πριν ξεκινήσουμε την χθεσινή (06/07) προπόνηση, μας μίλησε στα αποδυτήρια. Από δω και πέρα θα μας μιλήσει ακόμα περισσότερο, δίνοντας μας οδηγίες και θα προσπαθήσει να μας μεταφέρει τη δική του φιλοσοφία κατά την διάρκεια της προετοιμασίας. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά και όλοι ελπίζουμε αυτό να βγει στο γήπεδο».

Για την προετοιμασία: «Η προετοιμασία είναι το Α και το Ω για έναν ποδοσφαιριστή και γενικότερα για μία ομάδα. Αυτή την περίοδο θα προετοιμαστούμε για όλη τη χρονιά. Μπαίνουν οι βάσεις για να έχουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση μέσα στην χρονιά. Όταν γίνεται σωστή προετοιμασία, τότε έρχονται τα καλά αποτελέσματα».

Για το νέο πρωτάθλημα: “Οι ομάδες ενισχύθηκαν αρκετά. Ακόμη – ακόμη και οι ομάδες που ανέβηκαν από την δεύτερη εθνική, πραγματοποίησαν πάρα πολύ καλές μεταγραφικές κινήσεις. Νομίζω ότι θα γίνει ένα πολύ καλό πρωτάθλημα. Άλλωστε κάθε χρονιά ανεβαίνει το επίπεδο του πρωταθλήματος».

Τέλος, ο αρχηγός των «κυανολεύκων» έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας: «Ο κόσμος αποδεικνύει εδώ και χρόνια ότι στέκεται δίπλα στην ομάδα. Τον θέλουμε και φέτος στο πλευρό μας, για να φτάσουμε όλοι μαζί στις επιτυχίες της ομάδας. Όλοι μαζί ενωμένοι θα οδηγήσουμε ψηλά την ομάδα», κατέληξε ο “κυανόλευκος” αρχηγός.

 

Σχετικά Άρθρα

Πισωγύρισμα: Απόφαση για παύση προπονήσεων στις “κόκκινες” περιοχές…

Ποδόσφαιρο

Back to Top