Διλμπέρης: “Ώθηση στην ομάδα”

O Παναγιώτης Διλμπέρης συνεχίζει την ποδοσφαιρική του καριέρα στην ομάδα του Αγροτικού Αστέρα, η οποία άρχισε την προετοιμασία της την ίδια ημέρα με τον Ηρακλή. …

Ηρακλής

O Παναγιώτης Διλμπέρης συνεχίζει την ποδοσφαιρική του καριέρα στην ομάδα του Αγροτικού Αστέρα, η οποία άρχισε την προετοιμασία της την ίδια ημέρα με τον Ηρακλή. Ο έμπειρος τερματοφύλακας μίλησε στον EXTRASPORT, για την έναρξη της προετοιμασίας του με την ομάδα του Ευόσμου και δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον Ηρακλή για τον οποίο δήλωσε: “Φέτος διαπιστώνω, με μεγάλη μου χαρά, ότι γίνονται σωστές κινήσεις. Κινήσεις οι οποίες θα βοηθήσουν τον Ηρακλή να ξεφύγει από την κατάσταση στην οποία βρισκόταν την τελευταία τριετία”.
 

Ο πρώην “κυανόλευκος” τερματοφύλακας σχολίασε και την παρουσία του κόσμου του Ηρακλή στην πρώτη προπόνηση της ομάδας. “Μίλησα με αρκετούς που βρέθηκαν στην πρώτη προπόνηση και μου είπαν ότι δεν έχει ξανασυμβεί κάτι ανάλογο. Στα χρόνια που ήμουν στον Ηρακλή, κάναμε κάποιες πρώτες προπονήσεις στο Καυτανζόγλειο, αλλά σε καμία από αυτές δεν συνέβη αυτό που έγινε φέτος. Αντίθετα, μπορώ να θυμηθώ κάποιες δύσκολες πρώτες, όπως αυτή την εποχή που ήταν προπονητής ο Άγγελος Αναστασιάδης και στην οποία είχαν σημειωθεί πολλά επεισόδια”.

Αναφέρθηκε στην παρουσία του κόσμου στην πρώτη προπόνηση. “Πιστεύω ότι η παρουσία του κόσμου του Ηρακλή στην πρώτη προπόνηση της ομάδας, θα δώσει στους ποδοσφαιριστές την απαραίτητη ώθηση, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου”. Σε κάποιο άλλο σημείο των δηλώσεων του, ο Παναγιώτης Διλμπέρης αναφέρθηκε στους Σάββα Κωφίδη και Ιβάν Γιοβάνοβιτς και στο πόσο πολύ τον βοήθησαν αυτοί στην καριέρα του.

Σχετικά Άρθρα

Ζαντόπουλος: Ποιο είναι το επίφοβο στη χρήση Μίκρας και Καυτανζογλείου

Ποδόσφαιρο

Back to Top