Δέκα «Ντίκα» ο κόσμος

Οσοι δεν βρέθηκαν στην πρώτη του Ηρακλή, έχουν την εντύπωση ότι στην επίσημη πρώτη των «κυανόλευκων» συνέβη κάτι ανάλογο με αυτό που συμβαίνει στις πρώτες …

Οσοι δεν βρέθηκαν στην πρώτη του Ηρακλή, έχουν την εντύπωση ότι στην επίσημη πρώτη των «κυανόλευκων» συνέβη κάτι ανάλογο με αυτό που συμβαίνει στις πρώτες προπονήσεις όλων των Ελληνικών ομάδων. Με λίγα λόγια έχουν μείνει με την εντύπωση ότι υπήρχε παλμός από τον κόσμο, ενθουσιασμός από τους παίκτες και τίποτε περισσότερο.

Ωστόσο, όσοι βρέθηκαν στο Καυτανζόγλειο και κυρίως όσοι παρακολουθήσαν την προπόνηση, από τον χώρο ανάμεσα στις κερκίδες και το χορτάρι, κατάλαβαν -από πρώτο χέρι- ότι στην πρώτη του Καυτανζογλείου υπήρχε και κάτι άλλο. Κάτι το οποίο δεν μπορεί να το αντιληφθεί το ανθρώπινο μάτι και το αισθάνθηκαν μόνο όσοι ήταν στο γήπεδο.

ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ κύριοι… Αυτό ήταν στο στοιχείο που έκανε την πρώτη του Καυτανζογλείου, να διαφέρει από τις «πρώτες» των προηγούμενων χρόνων αλλά και αυτές κάποιων άλλων ομάδων που συμμετέχουν στο Ελληνικό Πρωτάθλημα. Από την πρώτη στιγμή που οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή πάτησαν στον αγωνιστικό χώρο του Καυτανζογλείου, άρχισαν ένα μοναδικό παιχνίδι με τον κόσμο που ήταν στην κερκίδα.

Οι φίλοι του Ηρακλή με τη φωνή και τα συνθήματα τους έστελναν στους ποδοσφαιριστές της ομάδας κύματα θετικής ενέργειας. Με τη σειρά τους οι παίκτες του Όλεγκ Προτάσοφ, επέστρεφαν αυτή τη θετική ενέργεια προς την κερκίδα. Το «πινγκ πονγκ» αυτό ανάμεσα στον κόσμο και τους ποδοσφαιριστές και τον κόσμο, δεν σταμάτησε παρά μόνο όταν και ο τελευταίος από τους παίκτες του Ηρακλή μπήκε στα αποδυτήρια της ομάδας.

Για όσους βιαστούν να χαρακτηριστούν υπερβολικά τα όσα αναφέρονται παραπάνω, τους ζητώ να θυμηθούν την αντίδραση του Ντιε στο πρώτο χειροκρότημα προς το πρόσωπο του και το πώς αυτή, ξεσήκωσε ακόμη περισσότερο την «κυανόλευκη» κερκίδα.

Και αν ο Ντιε μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους αντιδράσεις κάτι τέτοιο δεν ισχύει για κάποιους πιο…μαζεμένους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή. Αυτό που μένει είναι οι «κυανόλευκοι» να διατηρήσουν αυτή την ενέργεια στην ατμόσφαιρα του Καυτανζογλείου σε όλη τη διάρκεια του Πρωταθλήματος.

Υ.Γ Ο Μάουρο Μιλάνο θα αναγκάσει τους φίλους του Ηρακλή να σηκωθούν πολλές φορές από τα καρεκλάκια του Καυτανζογλείου, ώστε να τον επιδοκιμάσουν για τις ενέργειες του. Ο Αργεντινός ξέρει πολλά κιλά μπάλα και αν είναι γερός θα εξελιχθεί σε χρόνο μηδέν στο αγαπημένο παιδί της «κυανόλευκης» κερκίδας.

 

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top