Υπέγραψε στον Ολυμπιακό ο Χατζηθεοδώρου

Το σκουφάκι του Ολυμπιακού θα φορέσει και φετος ο  Θοδωρής Χατζηθεοδώρου που υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2+1 χρόνων με μειωμένες αποδοχές. Ο έμπειρος περιφερειακός ανανέωσε όπως …

Άλλα αθλήματα

Το σκουφάκι του Ολυμπιακού θα φορέσει και φετος ο  Θοδωρής Χατζηθεοδώρου που υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2+1 χρόνων με μειωμένες αποδοχές. Ο έμπειρος περιφερειακός ανανέωσε όπως αναμενόταν τη συνεργασία με τους “ερυθρόλευκους” στους οποίους όπως όλα δείχνουν θα κλείσει την καριέρα του.

Μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας του με τη διοίκηση του ερασιτέχνη, ο ίδιος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού: “Συμφώνησα να επεκτείνω τη συνεργασία μου με τον Ολυμπιακό και να κλείσω την καριέρα μου στην ομάδα της καρδιά μου, καθώς θεωρώ δεδομένο ότι θα ενεργοποιηθεί η συνεργασία μας και τον τρίτο χρόνο.Η συμφωνία επιτεύχθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα δεχόμενος τη μείωση των αποδοχών μου, βλέποντας το όραμα που έχει η διοίκηση και ο πρόεδρος Γιάννης Συγγελίδης τους οποίους ευχαριστώ πάρα πολύ”.Μετά και από τη συμφωνία με τον αρχηγό, απομένει η συζήτηση με τον Γιώργο Αφρουδάκη, ο οποίος έχει προτάσεις και από άλλες ομάδες της Α1.

Back to Top