Ένα μεγάλο όνομα στο πόλο του Ηρακλή

Αίσθηση προκάλεσε στο χώρο του γυναικείου πόλο η μεταγραφή της Ουγγαρέζας Ίλντικο Τοτ στον Ηρακλή. Ο προπονητής των “κυανόλευκων”, Γιώτης Ιωακειμίδης, μίλησε στην “BLUEARENA” για …

Άλλα αθλήματα

Αίσθηση προκάλεσε στο χώρο του γυναικείου πόλο η μεταγραφή της Ουγγαρέζας Ίλντικο Τοτ στον Ηρακλή. Ο προπονητής των “κυανόλευκων”, Γιώτης Ιωακειμίδης, μίλησε στην “BLUEARENA” για τη σπουδαία αυτή παίκτρια και τον… πήχη που ανεβαίνει ενόψει της νέας σεζόν.

Πριν λίγο καιρό αγωνίστηκε στον τελικό του Τσάμπιονς Καπ και πλέον ανήκει στον Ηρακλή. Η μεταγραφή της Τοτ στον Γηραιό εντυπωσίασε και ο Γιώτης Ιωακειμίδης εκφράζει την ικανοποίηση του για τον ερχομό της Ουγγαρέζας:

«Είναι μία παίκτρια που έχει αγωνιστεί σε μεγαλύτερο επίπεδο. Θα βοηθήσει να ανεβούμε ένα σκαλοπάτι ως ομάδα. Στην άκρη του μυαλού μας η αλήθεια είναι και μετά από αυτή την κίνηση πως έχουμε την Ευρώπη. Κανείς δεν πίστευε στο χώρο ότι θα έρθει μία τέτοια παίκτρια στον Ηρακλή. Φέτος αγωνίστηκε στον ημιτελικό Τσάμπιονς Καπ με αντίπαλο τη Βουλιαγμένη. Είναι μια υπέρβαση για μας αυτή η παίκτρια».

Η Τοτ είναι γεννημένη στις 23 Απριλίου του 1987. Η 22χρονη παίκτρια, προέρχεται από μια οικογένεια με παράδοση στην υδατοσφαίριση, ενώ η κατά έξι χρόνια μεγαλύτερη αδερφή της, Andrea, αγωνίζεται εδώ και δύο χρόνια στην WP Messina της Ιταλίας

Πολύ κοντά στην Κοτσίδου

Οι στόχοι των κυανόλευκων είναι υψηλοί για την φετινή χρονιά. Η γυναικεία ομάδα του Ηρακλή είναι πολύ κοντά και σε δεύτερη παίκτρια της Χόνβεντ. Πρόκειται για την Νικολέτα Κοτσίδου, που ήταν πρώην μέλος της εθνικής μας ομάδας των γυναικών, η οποία είχε αγωνιστεί στην τελική φάση του World League το 2007 στο Μόντρεαλ. Οι κινήσεις αυτοί δείχνουν την πρόθεση του Ηρακλή να μην κινδυνέψουν ποτέ ξανά για την παραμονή τους και να ανεβάσουν ακόμα παραπάνω την πολύ επιτυχημένη αυτή ομάδα.

Back to Top