Ντάνιελ Τόζερ: “Δυνατός και γρήγορος παίκτης ο Μπόσνιακ”

Για μία σεζόν έπαιζαν μαζί στη Γκενκ. Τι παίκτης είναι ο Μπόσνιακ που θέλει ο Ηρακλής; Η “BLUEARENA” μίλησε με τον Ντάνιελ Τόζερ, συμπαίκτη του …

Ηρακλής

Για μία σεζόν έπαιζαν μαζί στη Γκενκ. Τι παίκτης είναι ο Μπόσνιακ που θέλει ο Ηρακλής; Η “BLUEARENA” μίλησε με τον Ντάνιελ Τόζερ, συμπαίκτη του Κροάτη επιθετικού και γνωστό βεβαίως στους Ελληνες φιλάθλους από τη θητεία του στην ΑΕΚ. Και μαζί, μίλησε και με τον Geukens Βέλγο δημοσιογράφο, ρεπόρτερ της Γκενκ. Ολα αυτά βέβαια για να έχουμε την περιγραφή του αγωνιστικού προφίλ (και όχι μόνο) του Κροάτη επιθετικού.

Ο Τόζερ έχει ήδη αρχίσει την προετοιμασία του με τη Γκενκ και μας περιέγραψε τον παίκτη με τον οποίον ο Ηρακλής βρίσκεται σε συζητήσεις. Ο 24χρονος Ούγγρος λοιπόν που το προηγούμενο καλοκαίρι πήρε μεταγραφή στη βελγική ομάδα από την ΑΕΚ υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο με την Γκενκ μας μίλησε για τον πρώην συμπαίκτη του στη βελγική ομάδα.

«Είναι ένας πολύ καλός επιθετικός. Αν τον πάρει ο Ηρακλής θα κάνει μια καλή επιλογή. Είναι ένας γρήγορος και δυνατός παίκτης που του αρέσει να παίζει είτε στην κορυφή της επίθεσης, είτε ως δεύτερος επιθετικός». Τον ρωτάμε πώς εξηγεί το γεγονός ότι ο Μπόσνιακ δεν πέτυχε γκολ την προηγούμενη σεζόν. Ο Τόζερ λέει ότι… «από την ομάδα δεν δινόταν πολλές ευκαιρίες μιας και το συμβόλαιό του τελείωνε το καλοκαίρι και προτιμήθηκαν άλλοι παίκτες που θα παρέμεναν στην Γκενκ».

 

 

 

Ρωτήσαμε και τον Βέλγο συνάδελφο, τον κ.Geukens, που καλύπτει το ρεπορτάζ της Γκενκ να μας περιγράψει το στιλ του Μπόσνιακ και να μας δώσει και αυτός τη δική του εξήγηση για το ότι ο Κροάτης δεν πέτυχε γκολ την προηγούμενη σεζόν. «Ο Μπόσνιακ είναι ένας πολύ καλός παίκτης, γρήγορος και δυνατός. Το γιατί δεν πέτυχε κάποιο γκολ, νομίζω ότι οφείλεται στο ότι δεν έπαιζε στη θέση του, πήγαινε πιο πλάγια και εκεί δεν είναι τόσο επικίνδυνος».

Ρωτάμε και τον Τόζερ για τη θέση του Μπόσνιακ. Αφού ο Ούγγρος μας λέει ότι ο Μπόσνιακ παίζει περισσότερο με το δεξί πόδι, προσθέτει ότι…  «η αλήθεια είναι ότι του αρέσει να παίζει περισσότερο προς τα μέσα. Αν τον βάλεις στα πλάγια, στη γραμμή, μπορεί να ανταποκριθεί γιατί είναι γρήγορος αλλά νομίζω ότι του αρέσει να παίζει προς τα μέσα».

Για τον χαρακτήρα του και οι δύο συνομιλητές μας, συμφωνούν. «Είναι ένα πολύ καλό παιδί», λέει ο Τόζερ, προσθέτει ο Βέλγος δημοσιογράφος. «Δεν έχει δημιουργήσει ποτέ κανένα πρόβλημα. Είναι ένας πολύ καλός χαρακτήρας».  

Σχετικά Άρθρα

Αρχίζει η προπώληση των διαρκείας για τον νέο ποδοσφαιρικό Ηρακλή!

Ποδόσφαιρο

Ηρακλειδέας από πιτσιρικάς, ο Κώστας Γεωργιάδης!

Ποδόσφαιρο

Το “παρών” του Γρηγόρη Φανάρα στον πόλεμο της επανεκκίνησης!

Ποδόσφαιρο

Back to Top