Μεσογειακοί Αγώνες: 6η η Εθνική Ανδρών

Στην 6η θέση πλασαρίστηκε η Εθνική ανδρών στους Μεσογειακούς Αγώνες της Πεσκάρας, καθώς ηττήθηκε στον αγώνα κατάταξης από την Τουρκία με 0-3 σετ (23-25, 21-25, …

Διάφορα

Στην 6η θέση πλασαρίστηκε η Εθνική ανδρών στους Μεσογειακούς Αγώνες της Πεσκάρας, καθώς ηττήθηκε στον αγώνα κατάταξης από την Τουρκία με 0-3 σετ (23-25, 21-25, 23-25). Οι διεθνείς παρουσιάστηκαν εμφανώς κουρασμένοι από την προσπάθεια που έκαναν σε όλο το τουρνουά.

«Η ομάδα δεν είχε ενέργεια, εφόσον αδικήθηκε και δεν κατέφερε να πετύχει το στόχο της που ήταν να διεκδικήσει ένα μετάλλιο», τόνισε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Δημήτρης Καζάζης και συμπλήρωσε: «Μπορεί η κούραση των παικτών από την προσπάθεια που έκαναν σε όλο το τουρνουά να μην μας επέτρεψε να αντεπεξέλθουμε σε αυτό το παιχνίδι, ωστόσο εγώ είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας. Θεωρώ, όμως, ότι όλη η παρουσία της Εθνικής ομάδας ήταν αξιοπρεπής στους Μεσογειακούς Αγώνες».

ΕΛΛΑΔΑ (Καζάζης): Προύσαλης 1π., Αρμενάκης 16, Μηνούδης 4, Πετρέας 8, Κανέλλος 8, Ριζόπουλος 15, Γκαράς (λ.- 60% υπ.) / Μεντέκας 3.
ΤΟΥΡΚΙΑ (Πολιντόρι): Κεσκίν 2π., Μπατούρ 14, Ονέρ 10, Ντουντζέ 9, Τανίκ 9, Τοκογλού 2, Σαχίν (λ.- 46%).

Σχετικά Άρθρα

Back to Top