Προς Μπρίστολ Σίτι ο Χάρτλεϊ

Προς την Μπρίστολ Σίτι οδεύει ο Πολ Χάρτλεϊ. Θα θυμάστε βεβαίως, λίγες μόνο μέρες πριν, ότι εδώ, στην “BLUEARENA” διαβάσατε ότι η συγκεκριμένη ομάδα από τη …

Ηρακλής

Προς την Μπρίστολ Σίτι οδεύει ο Πολ Χάρτλεϊ. Θα θυμάστε βεβαίως, λίγες μόνο μέρες πριν, ότι εδώ, στην “BLUEARENA” διαβάσατε ότι η συγκεκριμένη ομάδα από τη “Championship” μπήκε δυνατά στο παιχνίδι για την απόκτηση του 33χρονου Σκοτσέζου. Είχαμε μιλήσει, στο πλαίσιο της προσπάθειας που κάνουμε (άλλοτε έχει επιτυχία, άλλοτε όχι) για την όσο το δυνατόν καλύτερη προσέγγιση των θεμάτων, με τον Ντέρεκ Μακ Γκρέγκορ, τον δημοσιογράφο της “SUN”.

Ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος λοιπόν μας είχε πει ότι η Μπρίστολ Σίτι μπήκε δυναμικά, σε καιρό που η Ιπσουιτς ήταν το μεγάλο φαβορί. Τώρα λοιπόν τα ρεπορτάζ από τη Μεγάλη Βρετανία αναφέρουν ότι στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, ο Χαρτλεϊ θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το διετές του συμβόλαιο. Ενδεικτικά, παραθέτουμε κάποιες αναφορές. Σε μία από αυτές, στη “SUN” υπάρχει και το ρεπορτάζ του Μακ Γκρέγκορ.  

http://www.thesun.co.uk/scotsol/homepage/sport/spl/2514464/Hartley-all-set-to-sign-for-Robins.html

http://www.skysports.com/story/0,19528,11726_5413304,00.html

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top