Ο Αηδονόπουλος επιμένει: “Κανένα πρόβλημα για το Ηρακλής-Αρης”

Για το Ηρακλής-Αρης, το ντέρμπι της δεύτερης αγωνιστικής, ακούστηκαν τόσα πολλά. Κι ώρες-ώρες προκαλεί απορία το “γιατί” από τη στιγμή που ο  Χάρης Αηδονόπουλος, ο …

Ηρακλής

Για το Ηρακλής-Αρης, το ντέρμπι της δεύτερης αγωνιστικής, ακούστηκαν τόσα πολλά. Κι ώρες-ώρες προκαλεί απορία το “γιατί” από τη στιγμή που ο  Χάρης Αηδονόπουλος, ο πρόεδρος της Επιτροπής του Καυτανζογλείο είπε και πάλι (3/7) ότι… “το παιχνίδι θα γίνει κανονικά. Επιμένουμε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ολοι, πριν έναν μήνα, συμφωνήσαμε να κλείσει το Στάδιο μετά τις 30 Αυγούστου”.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, η Σούπερ Λίγκα έχει και χαρτί από το Καυτανζόγλειο που την ενημερώνει για τη διαθεσιμότητα του Σταδίου για αυτό και δεν έδωσε κλειδάριθμο στον Ηρακλή κατά τη διάρκεια της κλήρωσης του Πρωταθλήματος που έγινε στην Αλεξανδρούπολη. Υπάρχει βέβαια το διεθνές μήτινγκ που θα γίνει στις 12-13 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Ο υπεύθυνος εγκαταστάσεων του μήτινγκ, Χρήστος Χρυσοστομίδης, έλεγε ότι η δική του εισήγηση είναι να μην δοθεί το Στάδιο για το παιχνίδι, ο Αηδονόπουλος όμως είναι δεικτικός. “Εχουμε έγγραφα, έχουμε συμφωνήσει. Αυτό που θέλω να παρακαλέσω είναι τους οπαδούς του Ηρακλή και του Αρη είναι να σεβαστούνε που φιλοξενούμε αυτό το μεγάλο γεγονός για να μην υπάρχει πρόβλημα με το ταρτάν. Μόνο με το φιλότιμο μπορείς να το εξασφαλίσεις αυτό”.

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top