Κοντά σε Δέδα, επαφές με Σίμτσακ

Ενας φίλος από τα παλιά ενδέχεται να επιστρέψει στο Ιβανώφειο. Ο λόγος για το Γιώργο Δέδα που βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τους ανθρώπους του …

Ηρακλής

Ενας φίλος από τα παλιά ενδέχεται να επιστρέψει στο Ιβανώφειο. Ο λόγος για το Γιώργο Δέδα που βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τους ανθρώπους του Ηρακλή και θεωρείται θέμα ημερών να επέλθει η συμφωνία.

Ο έμπειρος σούτινγκ γκαρντ τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στην Ισπανία, σε ομάδα της Α2. Οι εμπειρίες που πήρε ήταν σημαντικές και πριν από μερικές εβδομάδες δεν έδειχνε τη διάθεση να επιστρέψει στην Ελλάδα. Τα δεδομένα όμως άλλαξαν με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των κυανόλευκων από το Λευτέρη Κακιούση. Οι επαφές των προηγούμενων ημερών κύλησαν πολύ καλά με τον παίκτη να αλλάζει γραμμή και να λέει το “ναι” στον Ηρακλή. Μένει να ρυθμιστούν λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν με χρήματα από την προηγούμενη θητεία του.

Παράλληλα, για τις θέσεις κάτω από το καλάθι ο Κακιούσης βλέπει πολύ ζεστά την περίπτωση του Βασίλη Σίμτσακ. Ο έμπειρος σέντερ έπειτα από μια παραγωγική σεζόν στον ΠΑΟΚ αναζητά ομάδα και είναι θετικός στο να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη αλλά να μετακομίσει στο Ιβανώφειο. Οι συζητήσεις που ξεκίνησαν είναι προχωρημένες και σύντομα αναμένονται οριστικές εξελίξεις.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top