Κέκελης: “Σημαντική προσωπικότητα ο Κακιούσης”

Στην παρουσία του Λευτέρη Κακιούση στον πάγκο του Ηρακλή στάθηκε ο Σπύρος Κέκελης στις πρώτες δηλώσεις που έκανε μετά τη συμφωνία του με την ομάδα. Ο Κέκελης …

Ηρακλής

Στην παρουσία του Λευτέρη Κακιούση στον πάγκο του Ηρακλή στάθηκε ο Σπύρος Κέκελης στις πρώτες δηλώσεις που έκανε μετά τη συμφωνία του με την ομάδα. Ο Κέκελης που γυρίζει στον Ηρακλή μετά από εννιά χρόνια, είπε χαρακτηριστικά ότι… “η παρουσία του Λευτέρη Κακιούση στον Ηρακλή έπαιξε καθοριστικό ρόλο για να επιστρέψω. Ο Λευτέρης Κακιούσης είναι μια σημαντική προσωπικότητα. Εχει προσφέρει πάρα πολλά στον Ηρακλή και εμπνέει σεβασμό”.

Ο Κέκελης αναφέρθηκε στην προσπάθεια που θα γίνει από όλους για να επιστρέψει η ομάδα εκεί που ανήκει, στην Α1 κατηγορία. “Η Α2 είναι ένα περίεργο Πρωτάθλημα. Δεν έχει σημασία αν έχεις το μεγαλύτερο μπάτζετ. Η υπομονή και η χημεία που έχεις ως ομάδα είναι τα στοιχεία που παίζουν καθοριστικό ρόλο για να ανεβείς κατηγορία. Ο Ηρακλής και την προηγούμενη σεζόν είχε πολύ καλούς παίκτες αλλά δεν κατάφερε να ανεβεί. Αυτό που διαπίστωσα είναι ότι η ομάδα προσπαθεί και θα αποκτήσει τη λειτουργία που θέλει. Ξέρω ότι θα υπάρχει πίεση αλλά νομίζω ότι είναι στο χέρι μας να διαχειριστούμε την πίεση, να πιστέψουμε στους εαυτούς μας”

Σχετικά Άρθρα

Μακάρι οι σωστές επιλογές να καλύψουν τις τεράστιες εγγενείς αδυναμίες…

Μπάσκετ

Back to Top