Εθνική Ανδρών: Χωρίς Τζούριτς στην Ρουμανία

Μία δυσάρεστη εξέλιξη περίμενε την Εθνική ομάδα ανδρών στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, καθώς λίγο πριν πετάξει για Βουκουρέστι ο Μίταρ Τζούριτς ένιωσε έντονη αδιαθεσία. Συγκεκριμένα, …

Διάφορα

Μία δυσάρεστη εξέλιξη περίμενε την Εθνική ομάδα ανδρών στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, καθώς λίγο πριν πετάξει για Βουκουρέστι ο Μίταρ Τζούριτς ένιωσε έντονη αδιαθεσία. Συγκεκριμένα, ο νεαρός κεντρικός από το προηγούμενο βράδυ είχε πυρετό και το πρωί, λίγο μετά την άφιξή του στο αεροδρόμιο, είχε τάσεις για εμετό και κομμάρες.

Αμέσως ο μάνατζερ της ομάδας Χρήστος Τριανταφυλλόπουλος κάλεσε γιατρό και ο αθλητής μεταφέρθηκε στο ΕΚΑΒ του αεροδρομίου, όπου, αφού εξετάστηκε, κρίθηκε προτιμότερο να μην ταξιδέψει, αλλά να παραμείνει στην Ελλάδα για να αναρρώσει. Έπειτα ο παίκτης του Ολυμπιακού πήγε στο νοσοκομείο για αναλυτικές εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι πάσχει από ιογενή αμυγδαλίτιδα και θα παραμείνει για περίπου μία εβδομάδα εκτός προπονήσεων.

Φυσικά χρόνος για να κληθεί άλλος παίκτης στη θέση του δεν υπήρχε –λίγα λεπτά πριν η αποστολή αναχωρήσει για το Βουκουρέστι- και έτσι ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Κώστας Αρσενιάδης θα έχει στην διάθεση του 11 αθλητές για τα δύο παιχνίδια με την Ρουμανία για την 5η αγωνιστική του Ευρωπαϊκού Λιγκ αύριο (4/7/06) και μεθαύριο (5/7/09) στις 5:30μ.μ.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top