Προτάσοφ: ‘Θα είμαστε έτοιμοι για όλα’

O Ολεγκ Προτάσοφ προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση σχετικά με την κλήρωση του πρωταθλήματος, στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ηρακλής, www.iraklis-fc.gr :  ‘Το πιο δύσκολο σχόλιο, που καλείται να …

Ηρακλής

O Ολεγκ Προτάσοφ προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση σχετικά με την κλήρωση του πρωταθλήματος, στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ηρακλής, www.iraklis-fc.gr : 

‘Το πιο δύσκολο σχόλιο, που καλείται να κάνει κανείς στο ποδόσφαιρο, είναι το σχόλιο για μια κλήρωση Πρωταθλήματος. Λογικό είναι ότι η κλήρωση μπορούσε να είναι καλύτερη, ή χειρότερη, πιο εύκολη ή πιο πολύπλοκη. Οταν η λογική είναι όλοι να αντιμετωπίσουν όλους, δεν μπορούμε να μπούμε σε ανάλυση. Δεχόμαστε το πρόγραμμα, που καλούμαστε να ακολουθήσουμε, όπως μας προέκυψε.

Να συγκεντρωθούμε στην δουλειά, που αρχίζουμε από Δευτέρα και να κοιτάξουμε τους εαυτούς μας και την δική μας ετοιμότητα. Οι αντίπαλοι, είναι βέβαιο ότι, θα κάνουν το καλύτερο για τους εαυτούς τους, οπότε και εμείς θα πρέπει να εμφανιστούμε πανέτοιμοι, μέσα από την εντατική και μεθοδική δουλειά, όχι μόνο για τον πρώτο αγώνα, αλλά για όλες τις υποχρεώσεις μας στη νέα περίοδο. Με τη βοήθεια του κόσμου μας, πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι για όλα’.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top