Οκκάς: «Πολύ καλή επιλογή ο Λέκι»

Στα «athlitikanea.gr» μίλησε ο Κύπριος επιθετικός και πρώην συμπαίκτης του Ματίας Λέκι στη Θέλτα, Γιαννάκης Οκκάς, ακτινογραφώντας την προσωπικότητα και τις αγωνιστικές ικανότητες του Αργεντινού …

Ηρακλής

Στα «athlitikanea.gr» μίλησε ο Κύπριος επιθετικός και πρώην συμπαίκτης του Ματίας Λέκι στη Θέλτα, Γιαννάκης Οκκάς, ακτινογραφώντας την προσωπικότητα και τις αγωνιστικές ικανότητες του Αργεντινού αμυντικού του Ηρακλή.

Ο πρώην πλέον παίκτης της Ομόνοιας τόνισε χαρακτηριστικά:« Ο Ματίας είναι ένας πάρα πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Εγώ τον πρόλαβα μόλις ένα χρόνο στην ομάδα της Θέλτα. Είναι ένας πολύ καλός αμυντικός. Είναι αρκετά δυνατός και μπαίνει γρήγορα στις φάσεις. Μπορεί να χειρίζεται αρκετά καλά τη μπάλα για αμυντικός, κάτι που προσφέρει ηρεμία στην υπόλοιπη ομάδα. Βέβαια, το μεγάλο του «όπλο» είναι η τεράστια εμπειρία που έχει. Θα μπορέσει να προσφέρει στον Ηρακλή και να βοηθήσει στη νέα προσπάθεια που θα γίνει τη φετινή χρονιά. Έχει αγωνιστεί σε μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης, όπως της Ιταλίας και της Ισπανίας. Ο Ηρακλής πραγματοποίησε μια πολύ καλή κίνηση με την απόκτηση του».

Όσο για τον χαρακτήρα του 28χρονου αμυντικού ο Οκκάς ανέφερε: «Ο Λέκι είναι πολύ καλός και ήσυχος χαρακτήρας. Ποτέ δεν δημιούργησε πρόβλημα στα αποδυτήρια, ούτε στον προπονητή, ούτε στους συμπαίκτες του. Κάνει την δουλειά του ως σωστός επαγγελματίας».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top