Αντικρουόμενες απόψεις για το Καυτανζόγλειο και το Διεθνές Meeting

Ο επίσημος Ηρακλής δεν ανησυχεί για το θέμα της χρήσης του Καυτανζογλείου και συγκεκριμένα για τον αγώνα με τον Άρη, καθώς οι «κυανόλευκοι» διοικούντες έχουν …

Ηρακλής

Ο επίσημος Ηρακλής δεν ανησυχεί για το θέμα της χρήσης του Καυτανζογλείου και συγκεκριμένα για τον αγώνα με τον Άρη, καθώς οι «κυανόλευκοι» διοικούντες έχουν στα χέρια τους έγγραφο συμφωνίας με την επιτροπή διοίκησης του Σταδίου, που αναφέρει ότι μόνο το σαββατοκύριακο 12 – 13 Σεπτεμβρίου δεν θα είναι διαθέσιμη η έδρα του. Τότε, η κλήρωση έφερε να αγωνίζεται εκτός με την ΑΕΚ και – συνεπώς – για τον επίσημο «Γηραιό», πρόβλημα ουδέν.

Αυτό επιβεβαιώνει και ο πρόεδρος της επιτροπής διοίκησης του Καυτανζογλείου, κ. Αηδονόπουλος, με σημερινές δηλώσεις του στο “Metropolis”: «Ειδοποιήσαμε την Super League ότι στις 29 Αυγούστου μπορεί ο Ηρακλής να παίξει στο Καυτανζόγλειο. Από εκεί και πέρα το στάδιο θα ετοιμαστεί για το μίτινγκ. Παρακαλούμε από τώρα θερμά τους φιλάθλους να μην δημιουργήσουν το παραμικρό ώστε το στάδιο να είναι έτοιμο για το μίτινγκ. Για το παιχνίδι δεν θα υπάρξει πρόβλημα».

Αντιθέτως ο υπεύθυνος εγκαταστάσεων του διεθνούς meeting, που δημιουργεί την όλη αναστάτωση, Χρήστος Χρυσοστομίδης, μιλώντας επίσης στο “Metropolis” εξέφρασε αντίθετη άποψη: «Εδώ και τρεις μήνες ζητήσαμε κλειδάριθμο για να παίξει δεύτερη και Τρίτη αγωνιστική εκτός έδρας. Επειδή παίζει και η εθνική ομάδα μας βόλευε ιδιαίτερα αυτό καθώς θα είχαμε άνεση χρόνου. Θα υπάρχει βελτίωση του αγωνιστικού χώρου. Αυτή ήταν η μέριμνα μας. Οι άνθρωποι φαίνεται να το είχαν καταλάβει και απορώ πως προέκυψε αυτή η κλήρωση. Εμείς ζητήσαμε το γήπεδο από τις 24 Αυγούστου. Μία ημέρα δηλαδή μετά την πρώτη αγωνιστική. Το στάδιο θα παραδοθεί δύο – τρεις μέρες μετά τους αγώνες ώστε να ετοιμαστεί και πάλι για ποδόσφαιρο. Εμείς το χόρτο δεν θα το πειράξουμε αλλά είναι βέβαιο ότι θα χρειαστούν διορθώσεις στο ταρτάν. Πρέπει να γίνει γραμμογράφηση που θέλει ημέρες. Εγώ το βλέπω δύσκολο να παραδοθεί το γήπεδο μόνο για το ντέρμπι. Η δική μου εισήγηση θα είναι αρνητική γιατί το φοβάμαι. Δεν ξέρω πόσο μπορεί να διασφαλιστεί το στάδιο. Αν γίνει το παραμικρό θα εκτεθούμε διεθνώς. Μπορεί να έρθουν αθλητές παγκόσμιας κλάσης. Θα υπάρχει μετάδοση από 70 χώρες. Πρέπει να στηρίξουμε όλοι αυτήν την διοργάνωση. Το στάδιο πρέπει να παραδοθεί στην ημερομηνία που το ζητήσαμε και πάλι πιεστικά θα προλάβουμε. Δεν είναι μόνο η γραμμογράφηση. Πρέπει να φτιαχτεί και ο προαύλιος χώρος. Θα μετακινηθεί ολόκληρο σύστημα. Μιλάμε για μία διεθνή διοργάνωση. Πιστεύω ότι η δεύτερη αγωνιστική και το ντέρμπι του Ηρακλή με τον Άρη μπορεί να γίνει αργότερα. Πιστεύω θα βρεθεί λύση».

Σχετικά Άρθρα

Πισωγύρισμα: Απόφαση για παύση προπονήσεων στις “κόκκινες” περιοχές…

Ποδόσφαιρο

Back to Top