Ρεάλ Μαδρίτης: Με 40.000 κόσμο η παρουσίαση του Κακά (video)

Η Ρεάλ Μαδρίτης παρουσίασε τον Κακά και περίπου 40.000 άνθρωποι πήγαν στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου” για τον λόγο αυτό. Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ για τον οποίον ο πρόεδρος …

Διάφορα

Η Ρεάλ Μαδρίτης παρουσίασε τον Κακά και περίπου 40.000 άνθρωποι πήγαν στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου” για τον λόγο αυτό. Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ για τον οποίον ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ έδωσε στη Μίλαν 67 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει διάλεξε τη φανέλα με τον αριθμό “8”. Ο Κακά από το βήμα είπε, μεταξύ άλλων, ότι… “αυτή είναι μία ξεχωριστή ημέρα για μένα, είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό το νέο στάδιο της καριέρας μου στην Ρεάλ Μαδρίτης”.

Ο Πέρεθ είπε μεταξύ άλλων, ότι… “είναι ένας από αυτούς τους ξεχωριστούς παίκτες. Ένας ποδοσφαιριστής που αυξάνει την θέληση όλων μας στον σύλλογο να τον φέρουμε εκεί που απαιτεί η ιστορία μας. Ο Κακά είχε την δυνατότητα να κατακτήσει την κορυφή του παγκοσμίου ποδοσφαίρου με μία άψογη συμπεριφορά , αποτελόντας πρότυπο εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Αντιπροσωπεύει τις βασικές αξίες της Ρεάλ Μαδρίτης”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top