Ο Πολ Χάρτλεϊ απάντησε αρνητικά

Ο Πολ Χάρτλεϊ απάντησε, 1/7, αρνητικά στην πρόταση του Ηρακλή και δεν θα φορέσει τη φανέλα της ομάδας. Η “BLUEARENA” από την πρώτη στιγμή θα ήθελε …

Ηρακλής

Ο Πολ Χάρτλεϊ απάντησε, 1/7, αρνητικά στην πρόταση του Ηρακλή και δεν θα φορέσει τη φανέλα της ομάδας. Η “BLUEARENA” από την πρώτη στιγμή θα ήθελε να συμμεριστεί τη γενικότερη αισιοδοξία τριγύρω, αισιοδοξία που απέρεε κυρίως από το γεγονός ότι ο παίκτης είχε έρθει για μία μέρα στη Θεσσαλονίκη.

Από την πρώτη στιγμή όμως καταγράψαμε το ότι η υπόθεση δεν είναι καθόλου εύκολη και ποτέ δεν βάλαμε στα ποσοστά κάτι διαφορετικό από το 50-50. Ούτε όταν ο μάνατζέρ του είπε ότι “η πρόταση του Ηρακλή είναι σοβαρή (σ.σ. μα, αν δεν ήταν σοβαρή δεν θα του έπαιρνε περίπου 10 μέρες για να απαντήσει, αρνητικά, θα την απέρριπτε γρήγορα)”, ούτε όταν ο Γκρεγκ Μπρούστερ είπε και αυτός με τον τρόπο του στον Χάρτλεϊ να πει το “ναι”.

Επίσης, δεν σημειώναμε κάτι διαφορετικό από το… “δύσκολο”, ούτε όταν στον Τύπο της Μεγάλης Βρετανίας υπήρχαν εκτενείς αναφορές (και σας παρουσιάσαμε, κατά τακτά χρονικά διαστήματα, αρκετές από αυτές με σχετικές παραπομπές με λινκ) για την πρόταση του Ηρακλή που παίρνει προβάδισμα. Ηταν από την αρχή μια δύσκολη περίπτωση, μια περίπτωση που είχε πολλές παραμέτρους που έπρεπε κάποιος να λάβει σοβαρά υπόψη του. Ο Ηρακλής δεν ήταν μόνος στο παιχνίδι και αυτό ήταν απολύτως φυσιολογικό από τη στιγμή που η αξία του παίκτη είναι γνωστή και ο παίκτης είναι ελεύθερος.

Ο Πολα Χάρτλεϊ λοιπόν δεν θα έρθει στη Θεσσαλονίκη για να παίξει για τον Ηρακλή. Με τους ανθρώπους της ομάδας επικοινώνησε εκπρόσωπος του παίκτη και είπε ότι είναι απόφαση του Σκοτσέζου να πει “όχι” σε αυτή την πρόταση. Θα έχει ενδιαφέρον πάντως (από τη στιγμή που ο Χάρτλεϊ μπήκε, τρόπον τινά, στην καθημερινότητά μας) να δούμε και το πού θα συνεχίσει την καριέρα του, μιας και είναι γνωστό ότι τον θέλουν ομάδες όπως π.χ. η Ιπσουιτς, η Μπρίστολ Σίτι, η Χαρτς αλλά και μία ομάδα από τις Η.Π.Α.   

Σχετικά Άρθρα

Ηρακλειδέας από πιτσιρικάς, ο Κώστας Γεωργιάδης!

Ποδόσφαιρο

Το “παρών” του Γρηγόρη Φανάρα στον πόλεμο της επανεκκίνησης!

Ποδόσφαιρο

Καράογλου: “Ο Ηρακλής είναι μαγαζί γωνία και θα βρει χρηματοδότη…”

Ποδόσφαιρο

Ιωακειμίδης: “Είμαι συγκινημένος, ευχαριστώ όλους για τη θετική έκβαση…”

Ποδόσφαιρο

Back to Top