Δύσκολα για Χάρτλεϊ

Η υπόθεση του Πολ Χάρτλεϊ δυσκολεύει και δυσκολεύει πολύ για τον Ηρακλή. Από την αρχή όλα ήταν σε τεντωμένο σχοινί μιας και ποτέ δεν ήταν …

Ηρακλής

Η υπόθεση του Πολ Χάρτλεϊ δυσκολεύει και δυσκολεύει πολύ για τον Ηρακλή. Από την αρχή όλα ήταν σε τεντωμένο σχοινί μιας και ποτέ δεν ήταν εύκολο το “ναι” του παίκτη. Η “BLUEARENA” συζήτησε με τον Σκοτσέζο δημοσιογράφο, Ντέρεκ Μακ Γκρέγκορ που είναι αυτός που είχε πάρει τη συνέντευξη από τον Γκρεγκ Μπρούστερ. Θα θυμάστε, εκείνη τη συνέντευξη που ο παλιός παίκτης του Ιωνικού έλεγε στον Χάρτλεϊ να πει το “ναι” στον Ηρακλή.

Ο Σκοτσέζος δημοσιογράφος λοιπόν είπε ότι το δημοσιογραφικό νέο της ημέρας (30/6), είναι το ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, άλλη μία ομάδα μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι για την απόκτηση του 33χρονου Σκοτσέζου και αυτή η ομάδα είναι η Μπρίστολ Σίτι. Μας είπε ότι έχει κάνει μια πολύ καλή πρόταση που είναι το ίδιο καλή με αυτή της Ιπσουϊτς.

Για την Ιπσουϊτς θυμίζουμε κάτι που είναι γνωστό από μέρες, ότι δηλαδή ο προπονητής της και παλιά “δόξα” της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βεβαίως, ο Ρόι Κιν, θέλει πολύ τον Χάρτλεϊ και όπως γράφει και ο Τύπος στη Μεγάλη Βρετανία θέλει να του δώσει και θέση κλειδί στην ομάδα.

Ο Μακ Γκρέγκορ πάντως με τον τρόπο που μιλούσε ήταν σαν να έβαζε για τον Χάρτλεϊ και τις δύο προτάσεις στο ίδιο επίπεδο, από άποψη συμφέροντος, για τον παίκτη. Ιπσουιτς και Μπρίστολ Σίτι είναι αυτές που μονομαχούν. “Σε ό,τι αφορά στον Ηρακλή, πιστεύω ότι είναι 50-50”, είναι η εκτίμηση του Μακ Γκρέγκορ που συμπλήρωσε μάλλον όμως τα ποσοστά του να απαντήσει “ναι” στον Ηρακλή έχουν μειωθεί πάρα πολύ. Ο Μακ Γκρέγκορ είπε ακόμη, κάτι που είναι ήδη γνωστό, ότι δηλαδή και στη Σκοτία “παίχτηκε” αρκετά η πρόταση του Ηρακλή όπως και το γεγονός ότι ο παίκτης έμεινε εντυπωσιασμένος από όσα είδε κατά τη μια μέρα επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη.

Το θέμα όμως είναι ότι ο Χάρτλεϊ δείχνει να προτιμά την παραμονή του στη Μεγάλη Βρετανία. Με τη Σέλτικ, συναντήθηκε τη Δευτέρα, 29/6, δύσκολα όμως, όπως λένε οι πληροφορίες, να συνεχίσει εκεί. Υπάρχει βέβαια και το ενδιαφέρον από τη Χαρτς.  

Σχετικά Άρθρα

Back to Top