Στο Καυτανζόγλειο η “πρώτη”

Στο Καυτανζόγλειο θα γίνει το απόγευμα της Δευτέρας 6/7 (η ώρα θα καθοριστεί τις επόμενες μέρες) η «πρώτη» συγκέντρωση της ομάδας. Η απόφαση αυτή πάρθηκε …

Ηρακλής

Στο Καυτανζόγλειο θα γίνει το απόγευμα της Δευτέρας 6/7 (η ώρα θα καθοριστεί τις επόμενες μέρες) η «πρώτη» συγκέντρωση της ομάδας. Η απόφαση αυτή πάρθηκε για να εξυπηρετηθεί καλύτερα και ο κόσμος. Για κάποιους πάντως το τρέξιμο άρχισε νωρίτερα… Αρχισε λοιπόν (29/6) η έξτρα προετοιμασία για κάποιους παίκτες του Ηρακλή υπό τις οδηγίες του νέου γυμναστή της ομάδας, Νίκου Καρύδα.

Στη Μίκρα βρέθηκαν οι: Ντένις Επστάιν, Κώστας Φούφουλας, Μπάμπης Περπερίδης, Μανόλης, Παπαστεριανός, Γρηγόρης Παπαζαχαρίας και ο νεοαποκτηθείς, Βικτοράς Γιάκομπ. Στην ομάδα είναι και ο Αχιλλέας Σαρακατσάνος, αυτός όμως θα μπει από την Τετάρτη και μετά, μιας και μέχρι τότε πήρε άδεια.

Επίσης, σε αυτό το γκρουπ δεν αποκλείεται να μπει και ο Μάουρο Μιλάνο μετά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη (Τετάρτη, 1/7, το βράδυ) και την υπογραφή των συμβολαίων. Με το γκρουπ άρχισε προπονήσεις και ο τερματοφύλακας, Ηλίας Μακρής που έπαιζε δανεικός στον Θερμαϊκό Θέρμης και θα αποφασιστεί εντός του επόμενου χρονικού διαστήματος τι θα γίνει.

Σχετικά Άρθρα

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

“Πλημμύρισε” με ευχές για επιστροφή στον Ηρακλή ο λογαριασμός του Βέλλιου…

Ποδόσφαιρο

Η λύση είναι μία: Διάλογος σε θεσμικό επίπεδο, τώρα!!!

Ποδόσφαιρο

Back to Top