Στις 29 Ιουλίου το φιλικό με την Πάρμα

Η Πάρμα προστίθεται και αυτή στις ομάδες με τις οποίες θα παίξει φιλικό ο Ηρακλής κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Ο Ολεγκ Προτάσοφ εξ αρχής …

Ηρακλής

Η Πάρμα προστίθεται και αυτή στις ομάδες με τις οποίες θα παίξει φιλικό ο Ηρακλής κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Ο Ολεγκ Προτάσοφ εξ αρχής ζήτησε δυνατά παιχνίδια προετοιμασίας και αυτό γίνεται. Κι αυτό γίνεται ώστε να βγούνε σημαντικά συμπεράσματα.

Η ιταλική ομάδα την προηγούμενη σεζόν έπαιζε στη Serie B και κέρδισε την άνοδο στη Serie A, τερματίζοντας στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας πίσω από την Μπάρι όπου παίζει ο γνωστός από τη θητεία του στον Ηρακλή, Μπενίτο Ρίβας.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι θα γίνει στις 29 Ιουλίου, άρα θα γίνει στη β’ φάση της προετοιμασίας στο εξωτερικό, διάστημα στο οποίο ο Ηρακλής θα είναι στη Β.Ιταλία, το διάστημα δηλαδή από 27/7 μέχρι 6/8.

Θυμίζουμε ότι έχουν ήδη κλειστεί άλλα τρία φιλικά, για τη α’ φάση στο εξωτερικό, τη φάση της Αυστρίας δηλαδή (13/7-24/7), με τη Λεχ Πόζναν (15/7), Κλουζ (18/7) και Μόναχο 1860, στις 21/7. Στο φιλικό με τον Ηρακλή και στα υπόλοιπα της Πάρμα κάνει αναφορά, μεταξύ άλλων, και ο Τύπος της ιταλικής πόλης. Χαρακτηριστική αναφορά η εξής: 

http://www.gazzettadiparma.it/primapagina/dettaglio/6/22570/Amichevoli_destate:_il_calendario_delle_partite_del_Parma.html

Σχετικά Άρθρα

Ζαντόπουλος: Ποιο είναι το επίφοβο στη χρήση Μίκρας και Καυτανζογλείου

Ποδόσφαιρο

Back to Top