Ανακοίνωση ΣΦΗΣΕ

Στην έκδοση ανακοίνωσης που αφορά την ποδοσφαιρική ομάδα προχώρησε ο Σύνδεσμος Φίλων Ηρακλή 40 Εκκλησιών. Αναλυτικά: «Το τελευταίο διάστημα ο ΣΦΗΣΕ είναι αλήθεια πως δεν …

Ηρακλής

Στην έκδοση ανακοίνωσης που αφορά την ποδοσφαιρική ομάδα προχώρησε ο Σύνδεσμος Φίλων Ηρακλή 40 Εκκλησιών. Αναλυτικά:
«Το τελευταίο διάστημα ο ΣΦΗΣΕ είναι αλήθεια πως δεν ξεκουράστηκε. Ανοικτές και κλειστές συνελεύσεις, συναντήσεις με διοικητικούς παράγοντες και Ηρακληδείς, συναντήσεις με τους υπόλοιπους αδερφούς συνδέσμους, όλα για να έχουμε σωστή ενημέρωση, να κάνουμε τις δικές μας διευκρινήσεις και επισυμάνσεις και να ξεκινήσει η νέα χρονιά με το δεξί.

Είναι αλήθεια πως περιμέναμε όλοι περισσότερα πράγματα από την διοίκηση Ρέμου. Είναι αλήθεια επίσης πως περιμέναμε περισσότερα και από τους θεωρητικά υπόλοιπους παράγοντες του ΗΡΑΚΛΗ (θεωρητικά, γιατί στην πράξη όλοι αυτοί οι κύριοι απέδειξαν πως απλά δεν το έχουν το θέμα). Είναι αλήθεια πως η πορεία της ομάδας τα τελευταία χρόνια μας έχει κάνει όλους καχύποπτους και επιφυλακτικούς.

Γίναμε καχύποπτοι και επιφυλακτικοί όλοι μας, οργανωμένοι και μη. Αυτό φαίνεται καθημερινά από τον παλμό του κόσμου όπως τον αφουγκραζόμαστε τόσο μέσα από τον σύνδεσμο, όσο και μέσα από τα ραδιόφωνα και τις εκπομπές.

Τις τελευταίες ημέρες ακούμε και βλέπουμε καθημερινά όλο τον κόσμο. Έχουμε ακούσει τα πάντα. Μέχρι και να μην συναντηθούμε με την διοίκηση μας είπαν κάποιοι, γιατί θα μας τουμπάρει. ΕΛΕΟΣ. Σαν απάντηση σε αυτό έχουμε να αντιπαραθέσουμε πως όλα τα προηγούμενα χρόνια οι σύνδεσμοι μπροστάρηδες δεν μάσησαν από καμμιά διοίκηση.

Μετά το πέρας όλων αυτών των κρίσιμων ημερών μπορούμε να πούμε πως πήραμε όλες τις αναγκαίες διαβεβαιώσεις πως καλύτερες ημέρες θα έρθουν. Δεν γίναμε ξαφνικά ευκολόπιστοι, όμως η αγάπη μας για την ομάδα μας προϋποθέτει να ακολουθήσμουμε την καρδιά μας και να κάνουμε αυτό για το οποίο υπάρχουμε, να στηρίζουμε τον ΗΡΑΚΛΗ.

Πλέον όλες οι  διαμαρτυρίες και γκρίνιες πρέπει να σταματήσουν. Όχι γιατί γίνονται μεταγραφικές κινήσεις. Όχι γιατί σβήσαμε το παρελθόν. Όχι γιατί πάψαμε να ενδιαφερόμαστε. Αλλά για το καλό του ΗΡΑΚΛΗ.

Μια νέα χρονιά ξεκινάει. Τα τελευταία χρόνια μας έκαναν όλους πιο σοφούς, πιο δυνατούς. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ μας χρειάζεται όλους πέρα από πρόσωπα και πιστέυω, πέρα από προσωπικές και μη, διαφορές. Πέρα από το πως θέλει ο καθένας μας να βλέπει την ομάδα να αγωνίζεται μέσα στο γήπεδο. Η στήριξη από όλους εμάς, τον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ που πέρασε τόσα όλα αυτά τα χρόνια, πρέπει να είναι και φέτος δυναμική και συνεχόμενη. Αρχής γενομένης από το καλοκαίρι.

Καλούμε άμεσα όλους τους οπαδούς του ΗΡΑΚΛΗ να σταματήσουν άμεσα την δημόσια κριτική από τα ραδιόφωνα η οποία δεν οδηγεί σε κανένα αποτέλεσμα. Υποστηρίζουμε τον ΗΡΑΚΛΗ, μέσα και έξω από τα γήπεδα. Στηρίζουμε την ομάδα μας, που μας χάρισε τόσες συγκινήσεις και της έχουμε χαρίσει ολόκληρη τη ζωή μας.
ΗΡΑΚΛΗ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ».

Ο ΣΦΗΣΕ ανακοίνωσε επίσης πως από αύριο Τρίτη 30 Ιουνίου 2009, θα ξεκινήσουν οι εγγραφές για τα εισιτήρια διαρκείας της περιόδου 2009-10 για το ποδόσφαιρο. Οι τιμές για τα εισιτήρια στο πέταλο είναι 120€ και για όσους ανανεώσουν έως την προκαθορισμένη από την ΠΑΕ περίοδο 108€. Οι ώρες λειτουργίας του Συνδέσμου τις καθημερινές είναι από τις 7:30 έως τις 10:00.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top