Χάρτλεϊ: Σέλτικ και στη σειρά η Χαρτς

Το ραντεβού του Πολ Χάρτλεϊ με τη Σέλτικ δεν το περιμένει μόνο ο Ηρακλής. Το περιμένει και η Χαρτς που ήδη, μέσω του προπονητή της, …

Ηρακλής

Το ραντεβού του Πολ Χάρτλεϊ με τη Σέλτικ δεν το περιμένει μόνο ο Ηρακλής. Το περιμένει και η Χαρτς που ήδη, μέσω του προπονητή της, Csaba Laszlo και του ιδιοκτήτη της, Ρώσου μεγιστάνα, Vladimir Romanov έχει γνωστοποιήσει το ενδιαφέρον της. Στη σειρά λοιπόν και αυτή…

Δύσκολα να υπάρξει κάτι νεότερο στο θέμα του Πολ Χαρτλεϊ για αυτό το Σαββατοκύριακο, 27-28/6. Αυτή είναι η επικρατέστερη εκτίμηση, είναι σίγουρο όμως ότι για οτιδήποτε νεότερο η “BLUEARENA” θα σας ενημερώσει σχετικώς. Ο Σκοτζέζος έχει ραντεβού με τους ανθρώπους της Σέλτικ στις αρχές της επόμενης εβδομάδας και λογικά η απάντησή του προς κάθε ενδιαφερόμενο θα δοθεί μετά.

Η Χαρτς λοιπόν περιμένει και αυτή. Ο Laszlo, προπονητής που βρίσκεται από το 2008 στη σκοτσέζικη ομάδα, εκτιμά ότι ο Χαρτλεϊ είναι ένας παίκτης που μπορεί να δώσει πολλές λύσεις στην ομάδα για αυτό και θέλει την επιστροφή του σε έναν σύλλογο που είχε προσφέρει τις υπηρεσίες του, πριν πάει στη Σέλτικ. Ο Romanov, ένας άνθρωπος που τα συμφέροντά του στον αθλητισμό κινούνται σε πολλές κατευθύνσεις, από το λιθουανικό μπάσκετ και το λευκορωσικό ποδόσφαιρο μέχρι και τη Σκοτία πιέζει και αυτός, ο Χάρτλεϊ όμως ακόμη δεν τους έχει απαντήσει. Θα περιμένουν και αυτοί το τι θα γίνει στη συνάντηση με τους ανθρώπους της Σέλτικ που, θυμίζουμε, το προηγούμενο διάστημα δεν είχε κάνει την κίνησή της, τώρα όμως είναι ο προπονητής, Τόνι Μόουμπρεϊ που θα αποφασίσει αν θα βάλει τον παίκτη στα σχέδιά του ή όχι. 

Από την αρχή, είχαμε επισημάνει εδώ στην “BLUEARENA” ότι η έλευση του Χάρτλεϊ στη Θεσσαλονίκη δεν σημαίνει ότι οι δύο πλευρές συμφώνησαν κιόλας. Σίγουρα ήταν σημαντικό, δεν υπήρχε όμως καμία συμφωνία. Φαίνεται πάντως ότι στο οικονομικό μέρος της πρότασης, η ομάδα και ο παίκτης δεν είναι μακριά. Απλώς, υπάρχουν και άλλες παράμετροι, όπως είναι η οικογένεια. Αν ο παίκτης αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό, τότε ο Ηρακλής (υπάρχει και μία ομάδα από τις Η.Π.Α. πάντως) θα αποκτήσει προβάδισμα.    

Στο μεταξύ, μέχρι και… ψηφοφορία για τον Πολ Χάρτλεϊ μπορεί να βρει κάποιος κάνοντας μια βόλτα (σχεδόν καθιερωμένη πια) για τον 33χρονο Σκοτσέζο στο διαδίκτυο. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε μια “γωνιά” της ιστοσελίδας του BBC, φίλαθλοι, προφανώς της Σέλτικ, καταθέτουν την άποψή τους για το τι πρέπει να κάνει η σκωτσέζικη ομάδα τώρα που ο παίκτης μένει ελεύθερος. Το χαρακτηριστικό λινκ είναι το εξής.

http://www.bbc.co.uk/dna/606/A53706008

 

 

Σχετικά Άρθρα

Πισωγύρισμα: Απόφαση για παύση προπονήσεων στις “κόκκινες” περιοχές…

Ποδόσφαιρο

Back to Top