Σαρμπέλ Τουμά: “Αδικία τέλος”

Ο Σαρμπέλ Τουμά για μία ακόμη φορά ξεσπάει και δηλώνει πόσο του έλειψε το ποδόσφαιρο. Μιλώντας στο “fotbollskanalen.se”, ο Σουηδός παίκτης του Ηρακλή θυμάται τις …

Ηρακλής

Ο Σαρμπέλ Τουμά για μία ακόμη φορά ξεσπάει και δηλώνει πόσο του έλειψε το ποδόσφαιρο. Μιλώντας στο “fotbollskanalen.se”, ο Σουηδός παίκτης του Ηρακλή θυμάται τις μέρες της προηγούμενης σεζόν και μάλλον… ανατριχιάζει, λέγοντας ότι… “κουράστηκα να κάθομαι στον πάγκο και να μου φέρονται με αδικία”.

Ο Τουμά το διάστημα αυτό βρίσκεται στη Σουηδία συνεχίζοντας τις διακοπές του. Θα είναι κανονικά παρών στην προετοιμασία της ομάδας. Θυμίζουμε, η “πρώτη” είναι στις 6 Ιουλίου. Εξαιρούνται κάποιοι που θα έρθουν τη Δευτέρα, 29/6 για έξτρα προετοιμασία.

Ο Τουμά λοιπόν αναφέρθηκε σε συνέντευξη που έδωσε στην επιλογή του να έρθει στον Ηρακλή. “Είναι όμορφο. Χρειάζομαι μια νέα αρχή. Για αυτό το κάνω. Κουράστηκα να κάθομαι στον πάγκο και να μου φέρονται άδικα. Επρεπε να αλλάξω την κατάσταση”. Ο Τουμά αναφέρει ότι υπήρχε ενδιαφέρον από ομάδες της Σουηδίας για αυτόν και πιο συγκεκριμένα, από τη Χάμαρμπι, τη Μάλμοε και τη Χάλμσταντ.

Σχετικά Άρθρα

Ζαντόπουλος: Ποιο είναι το επίφοβο στη χρήση Μίκρας και Καυτανζογλείου

Ποδόσφαιρο

Back to Top