ΟΚ με τα ιατρικά ο Γιάκομπ

Ολα ΟΚ με τον Βικτοράς Γιάκομπ που πέρασε, 27/6, με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και δεν θα υποβληθεί σε εργομετρικά τη Δευτέρα όπως υπήρχε ένα ενδεχόμενο. …

Ηρακλής

Ολα ΟΚ με τον Βικτοράς Γιάκομπ που πέρασε, 27/6, με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και δεν θα υποβληθεί σε εργομετρικά τη Δευτέρα όπως υπήρχε ένα ενδεχόμενο. Ο Ρουμάνος επιθετικός μάλιστα, μπαίνει κατευθείαν, 29/6, στις προπονήσεις και την ίδια μέρα θα υπογράψει και το διετές συμβόλαιό του. Ο υψηλόσωμος (1.91), επιθετικός άρχισε, μεταξύ άλλων, ήδη να γνωρίζει σιγά-σιγά τη Θεσσαλονίκη και τις εγκαταστάσεις της ομάδας

Ο Γιάκομπ ήρθε στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή, 29/6. Η “BLUEARENA” ήταν στο αεροδρόμιο και σας έχει ήδη μεταφέρει εικόνες από την άφιξή του και αποσπάσματα των δηλώσεών του. Τον υποδέχθηκε ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Ηρακλής, Ηλίας Πουρσανίδης.

Στις πρώτες τοποθετήσεις του ο 29χρονος υψηλόσωμος (1.91) Ρουμάνος επιθετικός, σημείωσε: «Γνωρίζομαι πολύ καλά τόσο με τον κ. Προτάσοφ, όσο και με τον Νικολάε Ντίκα και έχουμε συνυπάρξει όλοι μαζί στην ίδια ομάδα. Έχω μιλήσει με τον Ντίκα πολλές φορές και είναι βέβαιο ότι θα προσπαθήσουμε μαζί για το καλύτερο αποτέλεσμα στην ομάδα του Ηρακλή. Είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και χαίρομαι, που θα ξαναβρεθούμε στην ίδια ομάδα. Είμαι χαρούμενος που θα συνεργαστώ με μια ομάδα όπως ο Ηρακλής, η οποία είναι από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα. Στις τελευταίες αγωνιστικές του ρουμανικού πρωταθλήματος εκτιμώ ότι έκανα καλή δουλειά και αυτό σκοπεύω να συνεχίσω στον Ηρακλή», είπε αρχικά.

Όσο για τον τραυματισμό του, σχολίασε: «Πράγματι, αντιμετώπισα έναν τραυματισμό, τον οποίον έχω ξεπεράσει εδώ και ενάμισι χρόνο. Ήδη αγωνίστηκα στο τελείωμα του ρουμανικού πρωταθλήματος και ανταποκρίθηκα με επιτυχία», υπογράμμισε ο Ρουμάνος σέντερ φορ.

Δείτε τις πρώτες στιγμές της άφιξης του Βικτοράς Γιάκομπ στη Θεσσαλονίκη και στο αεροδρόμιο “Μακεδονία”   

 

 

Κι εδώ, ένα απόσπασμα από τις πρώτες του δηλώσεις

 

Ο Βικτοράς Γιάκομπ σχολίασε και το γεγονός ότι συναντά και πάλι τον Νικολάε Ντίκα που έπαιζαν μαζί και στη Στεάουα

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top