Στη Θεσσαλονίκη το Βαλκανικό Κύπελλο

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Βιέννη η κλήρωση του Βαλκανικού Κυπέλλου Συλλόγων (BVA Cup), παρουσία του αντιπροέδρου της CEV Αλεξάντερ Μπόριτσιτς και του γεν. γραμματέα της BVA …

Διάφορα

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Βιέννη η κλήρωση του Βαλκανικού Κυπέλλου Συλλόγων (BVA Cup), παρουσία του αντιπροέδρου της CEV Αλεξάντερ Μπόριτσιτς και του γεν. γραμματέα της BVA Αχιλλέα Μαυρομάτη. Η BVA αποφάσισε το φάιναλ φορ των ανδρών να διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη (με διοργανωτή τον Αρη) και των γυναικών στην Τούζλα της Βοσνίας Ερζεγοβίνης.

Αναλυτικά η κλήρωση:
ΑΝΔΡΕΣ (Φάιναλ Φορ στη Θεσσαλονίκη, 26-27 Σεπτεμβρίου)
Α΄ ΟΜΙΛΟΣ (Οτζακ/Βοσνία): Νάπρεντακ (Βοσνία), Μπούντβα (Μαυροβούνιο), Αρης (Ελλάδα).
Β΄  ΟΜΙΛΟΣ (Κλουζ/Ρουμανία): Ναπόκα (Ρουμανία), Παρτιζάν Βελιγραδίου (Σερβία), Τεούτα (Αλβανία), Φενέρμπαχτσε (Τουρκία).
Οι αγώνες των ομίλων θα διεξαχθούν 18-20 Σεπτεμβρίου και στο Φάιναλ Φορ θα προκριθούν ο Αρης (ως διοργανωτής), η καλύτερη ομάδα του Α΄ ομίλου και οι δύο καλύτερες ομάδες του Β΄  ομίλου.
ΓΥΝΑΙΚΕΣ (Φάιναλ Φορ στην Τούζλα, 19-20 Σεπτεμβρίου)
Α΄ ΟΜΙΛΟΣ (Τάρκου Μούρες/Ρουμανία): Μεντιτσίνα (Ρουμανία), Πανιώνιος (Ελλάδα), Ρούνταρ (Μαυροβούνιο), Τούζλα (Βοσνία).
Β΄  ΟΜΙΛΟΣ (Σκόπια/ΠΓΔΜ): Φόρτσα Βόλεϊ (ΠΓΔΜ), Μπεσίκτας (Τουρκία), Μαρίτσα Πλόβντιβ (Βουλγαρία), Κλεκ (Σερβία).

Οι αγώνες των ομίλων θα διεξαχθούν 11-13 Σεπτεμβρίου και στο Φάιναλ Φορ θα προκριθούν η Τούζλα (ως διοργανώτρια), η καλύτερη ομάδα του Α΄  ομίλου και οι δύο καλύτερες ομάδες του Β΄  ομίλου.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top