Παράταση για Χάρτλεϊ

Μέχρι και… ψηφοφορία για τον Πολ Χάρτλεϊ μπορεί να βρει κάποιος κάνοντας μια βόλτα (σχεδόν καθιερωμένη πια) για τον 33χρονο Σκοτσέζο στο διαδίκτυο. Είναι χαρακτηριστικό …

Ηρακλής

Μέχρι και… ψηφοφορία για τον Πολ Χάρτλεϊ μπορεί να βρει κάποιος κάνοντας μια βόλτα (σχεδόν καθιερωμένη πια) για τον 33χρονο Σκοτσέζο στο διαδίκτυο. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε μια “γωνιά” της ιστοσελίδας του BBC, φίλαθλοι, προφανώς της Σέλτικ, καταθέτουν την άποψή τους για το τι πρέπει να κάνει η σκωτσέζικη ομάδα τώρα που ο παίκτης μένει ελεύθερος. Το χαρακτηριστικό λινκ είναι το εξής.

http://www.bbc.co.uk/dna/606/A53706008

Το σημειώνουμε αυτό για τη Σέλτικ μιας και ο Χάρτλεϊ ζήτησε παράταση για να δώσει την απάντησή του στον Ηρακλή (άρα ενδεχομένως να μην τη δώσει μέσα στο Σαββατοκύριακο, 27-28/6) μιας και, πιθανότατα, στις αρχές της επόμενες εβδομάδας θα έχει συζήτηση με τη Σέλτικ που μέχρι τώρα δεν είχε κάνει την κίνησή της. Οπως πάντως γινόταν από μέρες αναφορά στον Τύπο, ακόμη δεν είναι σίγουρο αν ο Χάρτλεϊ είναι στα σχέδια του προπονητή, Τόνι Μόουμπρεϊ για την επόμενη σεζόν. Ο Πολ Χάρτλεϊ θέλει να συζητήσει και με τη Σέλτικ ενώ και πάλι υπάρχουν αναφορές για το ενδιαφέρον, μεταξύ άλλων, από τη Χαρτς. Η απάντηση του Σκοτσέζου αναμένεται με ενδιαφέρον στη Μίκρα, καθώς στη συγκεκριμένη υπόθεση εξακολουθούν να παραμένουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. 

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top