Μάχη Ηρακλή-Παγκρατίου

Δίχως άλλο, το Παγκράτι αναδεικνύεται στον πιο δυνατό αντίπαλο του Ηρακλή στην μάχη για την ενίσχυση. Η ομάδα της Αθήνας έχει κάνει δυναμικό μπάσιμο στην …

Ηρακλής

Δίχως άλλο, το Παγκράτι αναδεικνύεται στον πιο δυνατό αντίπαλο του Ηρακλή στην μάχη για την ενίσχυση. Η ομάδα της Αθήνας έχει κάνει δυναμικό μπάσιμο στην αγορά και “χτυπάει” σε όλα τα μέτωπα, αφού ο στόχος της είναι η άνοδος όπως και των κυανόλευκων. Ετσι, είναι λογικό πως οι καλύτεροι παίκτες της κατηγορίας βρίσκονται στο στόχαστρο των δύο συλλόγων.

Ο Γιάννης Κακιούζης βρισκόταν σε περίοπτη θέση στη λίστα του Λευτέρη Κακιούση, ωστόσο ο πρώην άσος της Δάφνης και αδελφός του Μιχάλη Κακιούζη, αποφάσισε να παραμείνει στην Αθήνα παίρνοντας ένα μεγάλο συμβόλαιο στο Παγκράτι. Στο στόχαστρο του Ηρακλή βρίσκονται τέσσερις παίκτες των Τρικάλων όπως αναφέραμε χθες. Οι Κατσαρές, Μπόγδανος, Κακλαμάνος και Χαρισμίδης αναμένεται να αποτελέσουν μήλον της έριδος για αρκετές ομάδες της Α2, αλλά αυτοί προς το παρών περιμένουν την ομάδα της Θεσσαλίας και κατά δεύτερο λόγο άλλους συλλόγους της μεγάλης κατηγορίας. Κατσαρές, Μπόγδανος και Κακλαμάνος θέλουν να φορέσουν τη φανέλα του Ηρακλή, αν δεν προκύψει κάποια καλή πρόταση από Α1. Εδώ όμως εμπλέκεται το Παγκράτι που έχει δείξει ενδιαφέρον για τους Κατσαρέ και Κακλαμάνο και μάλιστα φέρεται να έχει καταθέσει άκρως δελεαστικές προτάσεις. Οι παίκτες θα αποφασίσουν αυτή την εβδομάδα ποιον δρόμο θα τραβήξουν και στον Ηρακλή καλούνται να πάρουν αποφάσεις και να κινηθούν άμεσα. Παράλληλα, υπάρχει φημολογία για ενδιαφέρον προς τον έμπειρο πλέι μέικερ, Κώστα Μπεχλιβάνη που έμεινε ελεύθερος από το Ρέθυμνο και επίσης ενδιαφέρει τον Ερμή Λαγκαδά. Τέλος, ο Βαγγέλης Καράμπουλας φέρεται να είναι κοντά σε συμφωνία με τον Ικαρο Καλλιθέας.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top