Χάρτλεϊ: Είναι θέμα -και- οικογενειακό (video)

Ο Πολ Χάρτλεϊ είναι κοντά στο να πάρει την απόφασή του. Είναι όμως και θέμα οικογενειακό. Βρετανικά δημοσιεύματα, τον θέλουν να το συζητά με τους δικούς …

Ηρακλής

Ο Πολ Χάρτλεϊ είναι κοντά στο να πάρει την απόφασή του. Είναι όμως και θέμα οικογενειακό. Βρετανικά δημοσιεύματα, τον θέλουν να το συζητά με τους δικούς του ανθρώπους ενώ δίνει μεγάλη βαρύτητα στο θέμα της εκπαίδευσης των παιδιών του.

Ο Ηρακλής, κατά την διάρκεια της παρουσίας του Σκοτσέζου άσου στη Θεσσαλονίκη, του προσέφερε τη λύση του αγγλικού σχολείου και είναι κάτι, που ο ηγέτης της Σέλτικ έλαβε σοβαρά υπόψη και το συζητά με την οικογένειά του.

Σημερινό (25/06) δημοσίευμα της “Evening Times”, φιλοξενεί τοποθέτηση του εκπροσώπου του παίκτη, Μαρκ Ντόναχι, ο οποίος σημειώνει τα εξής: «Πήγαμε στην Ελλάδα, προκειμένου να γνωρίσουμε την εκεί πραγματικότητα και ο Πολ εντυπωσιάστηκε με ό,τι είδε. Σίγουρα η προοπτική του Ηρακλή είναι πολύ σοβαρή για εκείνον. Ο Ηρακλής είναι μια ομάδα αποφασισμένη να προχωρήσει προς τη διάκριση. Έχει νέο πρόεδρο και προπονητή και όλοι είναι αποφασισμένοι να κτίσουν ένα δυνατό αγωνιστικό σύνολο. Δεν μπορούσαν να προσφέρουν περισσότερα από όσα προσέφεραν στον Πολ και είναι θέμα δικό του να αποφασίσει τι θα κάνει», σχολίασε ο ατζέντης του Χάρτλεϊ.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται στην προσπάθεια της Χαρτς να επαναφέρει τον παίκτη στις τάξεις της και στο γεγονός ότι ο νέος κόουτς της Σέλτικ, Τόνι Μόουμπρεϊ θα πρέπει να βιαστεί να αποφασίσει αν θα καταθέσει προσφορά παραμονής του παίκτη της ομάδας στους «Κέλτες», καθώς έχει «λιγότερο από 48 ώρες», όπως σημειώνει χαρακτηριστικά, εννοώντας ότι μέχρι το βράδυ της Παρασκευής (26/06) ο Χάρτλεϊ θα απαντήσει στον Ηρακλή.

To δημοσίευμα της “Evening Times” στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

http://www.eveningtimes.co.uk/sport/display.var.2516456.0.clock_ticks_over_paul_hartleys_celtic_future.php
Κάνοντας μια περίληψη… προηγούμενων και το τι έγινε τις προηγούμενες μέρες, θα πρέπει μεταξύ άλλων να αναφέρουμε ότι ο μάνατζερ του Πολ Χάρτλεϊ, Μαρκ Ντόναχι απέκλεισε τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ από τις ομάδες που θέλουν τον 33χρονο Σκοτσέζο. Και υπάρχει και ο Ρόι Κιν που τον θέλει στην Ιπσουιτς, η ΚΠΡ, η Χαρτς. Η “BLUEARENA” από την πρώτη στιγμή επέμενε ότι “ήταν και παραμένει δύσκολο”. Μια αναφορά σε κάποια από τα δημοσιεύματα που υπάρχουν είναι χρήσιμη.     

Εδώ είναι το δημοσίευμα που αναφέρεται στο ενδεχόμενο να ξαναμπεί η Σέλτικ εξηγώντας το γιατί να το κάνει αυτό. 

http://www.express.co.uk/posts/view/109592

Στο παρακάτω δημοσίευμα υπάρχει αναφορά (δεύτερη παράγραφος) στο ενδιαφέρον της Χαρτς.

http://www.thesun.co.uk/scotsol/homepage/sport/spl/2496902/Bargains-for-Csaba.html

O Ρόι Κιν επιστρατεύει το προσωπικό ειδικό βάρος του στο βρετανικό ποδόσφαιρο και έχει ήδη προσεγγίσει τον Χάρτλεϊ, προκειμένου να τον πείσει για μεταγραφή στην Ίπσουιτς, υποσχόμενος στον 33χρονο άσσο “ρόλο – κλειδί”, όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα thefootballnetwork.net.

http://www.thefootballnetwork.net/main/s78/st146118.htm

Συμφωνεί και η καταχώρηση της ιστοσελίδας greenun24.co.uk, η οποία αναφέρει (στη μέση του κειμένου) ότι ο Ρόι Κιν συμπεριλαμβάνει τον Πολ Χάρτλεϊ στον μεταγραφικό σχεδιασμό του για την Ίπσουιτς.

http://www.greenun24.co.uk/content/greenun/sport/football/championship/ipswich-town/story.aspx?brand=ESTOnline&category=SportITFC&tBrand=ESTOnline&tCategory=xDefault&itemid=IPED24%20Jun%202009%2012:06:03:250

Από όλα αυτά (βεβαίως και υπάρχουν και πολλά ακόμη δημοσιεύματα) μπορούμε να πάρουμε μια γεύση για το γίνεται γύρω από τον Πολ Χαρτλεϊ και γιατί όλα τα δεδομένα είναι ανοιχτά. Επιμένουμε. Ηταν και παραμένει δύσκολο μιας και είναι λογικό να μην είναι μόνο ο Ηρακλής η ομάδα που θέλει αυτόν τον σπουδαίο παίκτη που ήρθε για μία μέρα στη Θεσσαλονίκη.

Η πρόταση του Ηρακλή προβλέπει διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Δείτε το βίντεο της “BLUEARENA” με τις πρώτες στιγμές της άφιξης του Πολ Χάρτλεϊ στη Θεσσαλονίκη, έξω από το αεροδρόμιο “Μακεδονία”.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Ζαντόπουλος: Ποιο είναι το επίφοβο στη χρήση Μίκρας και Καυτανζογλείου

Ποδόσφαιρο

Back to Top