Φρέιντε: “Ο Τουμά θα βοηθήσει”

«Ο Τουμά είναι ένας παίκτης που μπορεί να βοηθήσει οποιαδήποτε ομάδα». Ποιος δεν θυμάται τον Ρετζίλιο Φρέιντε; Ο πρώην παίκτης του Ηρακλή σε δηλώσεις του …

Ηρακλής

«Ο Τουμά είναι ένας παίκτης που μπορεί να βοηθήσει οποιαδήποτε ομάδα». Ποιος δεν θυμάται τον Ρετζίλιο Φρέιντε; Ο πρώην παίκτης του Ηρακλή σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στον Σαρμπέλ Τουμά τον οποίον γνωρίζει βεβαίως από το ολλανδικό Πρωτάθλημα και τη θητεία του στην Τβέντε. «Είναι ένας παίκτης που δεν παίζει για τον εαυτό του. Παίζει για την ομάδα. Είναι από τους παίκτες που αποτελούν τον συνδετικό κρίκο μεταξύ άμυνας και επίθεσης και γνωρίζει πώς να επιτίθεται με επιτυχία. Διαβάζει το παιχνίδι. Είναι ένας παίκτης χρήσιμος για κάθε ομάδα και βεβαίως μπορεί να βοηθήσει τον Ηρακλή».

Ευκαιρίας δοθείσης μίλησε και για τον Αντρες Οπερ. “Μιλήσαμε πριν καιρό, του είπα να πάει στον Ηρακλή. Κάποια στιγμή διάβασα ότι χάλασε η μεταγραφή. Δεν ξέρω τι έγινε. Είναι ένας καλός επιθετικός. Θα έλεγα ότι είναι στο στυλ του Φοφόνκα”.

Ο Φρέιντε, παρεμπιπτόντως, έρχεται το Σάββατο, 27.06, για διακοπές στην Ελλάδα. Θα περάσει από τη Θεσσαλονίκη όπου έχει φίλους ενώ προσφάτως πήρε το δίπλωνα του προπονητή που του επιτρέπει να δουλέψει ως βοηθός προπονητή, κάτι που θα κάνει στην ομάδα, την Fc Oss, την πρώην Top Oss.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top