Μπρούστερ: “Πολ, πες ναι στον Ηρακλή”

Με τον ευρηματικό τίτλο “Give Greece a chance” κατά το… “give peace a chance”, συνοδεύεται (25/6) στη σκοτσέζικη “Sun” συνέντευξη του Γκρεγκ Μπρούστερ που αποκαλύπτει …

Ηρακλής

Με τον ευρηματικό τίτλο “Give Greece a chance” κατά το… “give peace a chance”, συνοδεύεται (25/6) στη σκοτσέζικη “Sun” συνέντευξη του Γκρεγκ Μπρούστερ που αποκαλύπτει ότι ο Ηρακλής για να δείξει πόσο θέλει τον Πολ Χάρτλεϊ, τον επιστράτευσε και αυτόν για να του μιλήσει…

Ο Σκοτσέζος επιθετικός που είχε μια θαυμάσια πορεία με τον Ιονικό στην Ελλάδα, λέει τα καλύτερα και προτείνει στον Χάρτλεϊ να πει το «ναι» στον Ηρακλή. Βέβαια και ο ίδιος καταλαβαίνει ότι είναι μια απόφαση σημαντική για τον 33χρονο Σκοτσέζο που πρέπει να λάβει υπόψη του και οικογενειακά ζητήματα.

Οι δηλώσεις του έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και η “BLUEARENA” σας παραθέτει ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα.

«Η Ελλάδα έχει πολλά να δώσει στον Πολ. Είναι απίθανη χώρα. Το να αφήνεις βέβαια ένα σωματείο του μεγέθους της Σέλτικ είναι σίγουρα μια μεγάλη αλλαγή για τον καθένα. Θα είναι όμως μια νέα εμπειρία και είμαι βέβαιος ότι και η οικογένειά του θα το απολαύσει. Καταλαβαίνω ότι οι λόγοι για να αποφασίσει δεν είναι μόνο με το ποδόσφαιρο. Ο Πολ θα πρέπει να σκεφτεί και την οικογένειά του και σίγουρα είναι μια μεγάλη μετακίνηση. Η Ελλάδα πάντως είναι ένα φανταστικό μέρος για να ζεις. Και στο κάτω-κάτω δεν είναι και ένα εκατομμύριο μίλια μακριά».

Ο Μπρούστερ συνεχίζοντας κάνει αναφορά στον Ηρακλή και λέει ότι… «είναι φιλόδοξο σωματείο. Με πήρανε στο τηλέφωνο και μου είπανε πόσο πολύ τον θέλουν. Νομίζω ότι αυτό το ενδιαφέρον σε κολακεύει».

Ο Μπρούστερ λέει ακόμη ότι μίλησε ο ίδιος με τον Μαρκ Ντόναχι, τον μάνατζερ του παίκτη που τον ρώτησε για την χώρα και τον Ηρακλή. «Είμαι θετικός. Ο Πολ θα έχει επτιυχία. Οι καλοί παίκτες προσαρμόζονται παντού και ο Πολ είναι σε αυτή την κατηγορία παικτών. Κατέκτησε πολλά και είναι ένας παίκτης-κλειδί για τη Σκοτία. Δεν τίθεται λοιπόν θέμα για τις ικανότητές του. Είναι επαγγελματίας και ο Ηρακλής θα απολαύσει τη συνεργασία, αν γίνει».

Στη συνέχεια της συνέντευξης ο Μπρούστερ μιλά για τον Ιονικό, τη δική του καριέρα, τον Ολεγκ Μπλαχίν που είχε προπονητή, δίνει πληροφορίες για το Καυτανζόγλειο, θυμίζει ότι η Ελλάδα πήρε το EURO του 2004, επισημαίνει ότι έχουν έρθει μεγάλοι παίκτες, όπως ο Ριβάλντο ενώ σημειώνει επίσης ότι είναι στην Ελλάδα τώρα και θα γυρίσει στη Σκοτία τη Δευτέρα, 29.06. «Προσπαθώ κάθε χρόνο να πηγαίνω στην Ελλάδα».

Εδώ είναι η συνέντευξη

 http://www.thesun.co.uk/scotsol/homepage/sport/spl/2499109/Give-Greece-a-chance.html
 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top