Επένδυση στο μέλλον (video)

Ενίσχυση με το βλέμμα στο μέλλον για την υποδομή του Ηρακλή, μετά από κινήσεις του Σάββα Κωφίδη. Συγκεκριμένα ο επίσημος «Γηραιός» απέκτησε τον διεθνή Μολδαβό …

Ακαδημία

Ενίσχυση με το βλέμμα στο μέλλον για την υποδομή του Ηρακλή, μετά από κινήσεις του Σάββα Κωφίδη. Συγκεκριμένα ο επίσημος «Γηραιός» απέκτησε τον διεθνή Μολδαβό πλάγιο μεσοεπιθετικό, Κριστιάν Έφρος, ο οποίος στα 17 του αγωνιζόταν στην δεύτερη κατηγορία της Μολδαβίας με την Μπεσίκτας Κισινάου, ενώ το περασμένο εξάμηνο αγωνίστηκε στην Ιταλία με την Β Ομάδα της Σιένα. Είναι διεθνής με την Εθνική Νέων της πατρίδας του και συμφώνησε με τους «κυανόλευκους» για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Ενίσχυσης συνέχεια με την απόκτηση του 17χρονου Γιώργου Παπαστεργίου. Ο υψηλόσωμος νεαρός σέντερ φορ με 20 γκολ στην Α1 με την ομάδα του Μ. Αλεξάνδρου Εσωβάλτων ανήκει πλέον στη δύναμη του Ηρακλή για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Ο Σάββας Κωφίδης και οι προπονητές της ομάδα Νέων, αλλά και της Γ΄ ομάδας του Ηρακλή θα λάβουν αποφάσεις για το σε ποια ομάδα θα αγωνιστούν από τη νέα περίοδο οι δύο νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές.

Παρακολουθήστε βίντεο με τον Εφρος αγωνιζόμενο (τον αποκαλούν Εφροσίνιο)

Σχετικά Άρθρα

Όσο θα υπάρχουν τέτοια Ηρακλάκια, ο Ηρακλής θα γιγαντώνεται… (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top