“Νέα περιπέτεια ο Ηρακλής”, λέει ο Τουμά

Την πρώτη του συνέντευξη ως ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, παραχώρησε ο Σαρμπέλ Τουμά, στην πρώτη σε κυκλοφορία εφημερίδα της Σουηδίας, την “Aftonblandet”. Ο 30χρονος άσος μίλησε …

Ηρακλής

Την πρώτη του συνέντευξη ως ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, παραχώρησε ο Σαρμπέλ Τουμά, στην πρώτη σε κυκλοφορία εφημερίδα της Σουηδίας, την “Aftonblandet”. Ο 30χρονος άσος μίλησε για τους κυανόλευκους, τη σχέση του με τον Κένεντι Μπακιρτσίογλου, αλλά και τις προτάσεις που απέρριψε για χάρη του Ηρακλή.

Για το ενδιαφέρον του Ηρακλή: “Μου έκαναν κρούση πριν μερικές εβδομάδες και ενδιαφέρθηκα από την αρχή. Γνώριζαν την κατάστασή μου και ότι μπορούσα να φύγω από την Γκλάντμπαχ ως ελεύθερος. Βόλεψε και τις δύο πλευρές αυτό και για να είμαι ειλικρινής πρόκειται για μία νέα περιπέτεια για την καριέρα μου”.

Με ποιους επικοινώνησε: “Επικοινώνησα με τον Κένεντι που είχε μόνο καλά πράγματα να πει. Μπορεί να σταμάτησε κάπως άδοξα από τον Ηρακλή αλλά ο σύλλογος εκείνη την εποχή είχε σημαντικά οικονομικά προβλήματα. Αλλά του άρεσε πάρα πολύ όταν έπαιζε εκεί”.

Άλλες προτάσεις: “Είναι αλήθεια ότι υπήρχε εκπεφρασμένο ενδιαφέρον από την Ολλανδία αλλά και από το Βέλγιο. Αλλά ήξερα ότι ήθελα να δοκιμάσω κάτι νέο. Έχω μία οικογένεια που πρέπει επίσης να σκεφτώ, μία σύζυγο και δύο παιδιά. Αν ήταν να πάμε εκεί ή στη Σουηδία, θα προτιμούσαμε να επιστρέψουμε στην πατρίδα”.

Πόσο κοντά ήταν να επιστρέψει στη Σουηδία: “Ήμουν πολύ κοντά, αλλά όχι ακόμα. Από τη στιγμή που επιθυμούσα να παραμείνω στο εξωτερικό δεν συζήτησα λεπτομέρειες με κανένα σύλλογο. Αλλά η Χάμαρμπι ενδιαφερόταν έντονα, όπως και η Τζούργκαρντεν. Με την Μάλμε δεν μίλησα ποτέ άμεσα, αλλά με την Χάλμσταντ είχα επαφές. Ακόμα έχω πολύ καλές επαφές με τον Γιαν Άντερσον και τους υπόλοιπους στην ομάδα και προφανώς τους ενδιέφερα στην περίπτωση που αποφάσιζα να επιστρέψω στη Σουηδία”. 

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Πισωγύρισμα: Απόφαση για παύση προπονήσεων στις “κόκκινες” περιοχές…

Ποδόσφαιρο

Back to Top