Μεγάλο “παζάρι” για τον Πολ Χάρτλεϊ (video)

Ο μάνατζερ του Πολ Χάρτλεϊ, Μαρκ Ντόναχι μπορεί να απέκλεισε τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ από τις ομάδες που θέλουν τον 33χρονο Σκοτσέζο, η εφημερίδα “Express” όμως βάζει και πάλι …

Ηρακλής

Ο μάνατζερ του Πολ Χάρτλεϊ, Μαρκ Ντόναχι μπορεί να απέκλεισε τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ από τις ομάδες που θέλουν τον 33χρονο Σκοτσέζο, η εφημερίδα “Express” όμως βάζει και πάλι τη Σέλτικ στο παιχνίδι! Και υπάρχει και ο Ρόι Κιν που τον θέλει στην Ιπσουιτς, η ΚΠΡ, η Χαρτς. Μεγάλο “παζάρι”… Η “BLUEARENA” από την πρώτη στιγμή επέμενε ότι “ήταν και παραμένει δύσκολο”. Το ότι ο Χάρτλεϊ ήρθε στη Θεσσαλονίκη δεν σημαίνει ότι είναι σίγουρα και παίκτης του Ηρακλή. Εκανε την πρότάσή του, ξενάγησε τον παίκτη και τώρα περιμένει την απάντησή του μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Η “BLUEARENA” σας παραθέτει και πάλι μια σειρά από αναφορές που γίνονται στη Μεγάλη Βρετανία για τον 33χρονο παίκτη. Το μεγάλο νέο της ημέρας, 24/6, είναι το ρεπορτάζ που θέλει τον Τόνι Μοουμπρέι τον 46χρονο προπονητή της Σέλτικ, έτοιμο να ξαναβάλει στα σχέδιά του τον παίκτη. Θυμίζουμε ότι μέχρι τώρα, η σκοτσέζικη ομάδα δεν είχε κάνει προσφορά. Πάμε να πάρουμε μια “γεύση” από το τι γράφεται για τον Χάρτλεϊ.   

Εδώ είναι το δημοσίευμα που αναφέρεται στο ενδεχόμενο να ξαναμπεί η Σέλτικ εξηγώντας το γιατί να το κάνει αυτό. 

http://www.express.co.uk/posts/view/109592

Στο παρακάτω δημοσίευμα υπάρχει αναφορά (δεύτερη παράγραφος) στο ενδιαφέρον της Χαρτς.

http://www.thesun.co.uk/scotsol/homepage/sport/spl/2496902/Bargains-for-Csaba.html

Εδώ η “Daily Record” δίνει χρήσιμες πληροφορίες (στην τέταρτη παράγραφο πριν το τέλος) για την υπόθεση, σημειώνοντας ότι ο παίκτης διέκοψε τις διακοπές του στην Πορτογαλία για να έρθει στην Ελλάδα.  

http://www.dailyrecord.co.uk/football/spl/2009/06/24/scott-brown-i-ll-be-back-for-celtic-s-european-crunch-86908-21467234/

Εδώ είναι το δημοσίευμα που αποκλείει τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

http://www.thestar.co.uk/football/Celtic-ace-scotches-talk-of.5390561.jp

Και ένα ακόμη που αφήνει εκτός τη Σέφιλντ. Η αναφορά γίνεται στην προετελευταία παράγραφο. Παρεμπιπτόντως το “Bramall Lane” είναι το γήπεδο της Σέφιλντ

http://www.sheffutd.vitalfootball.co.uk/article.asp?a=158683

Εδώ, στην προτελευταία παράγραφο υπάρχει μια δήλωση του μάνατζερ του παίκτη, Μαρκ Ντόναχι που λέει, μεταξύ άλλων, ότι “οι συζητήσεις με τον Ηρακλή είναι καλές” και ότι είναι μια σοβαρή προσφορά.

http://www.thesun.co.uk/scotsol/homepage/sport/spl/2497155/Greeks-eye-up-big-Jan.html

Από όλα αυτά (βεβαίως και υπάρχουν και πολλά ακόμη δημοσιεύματα) μπορούμε να πάρουμε μια γεύση για το γίνεται γύρω από τον Πολ Χαρτλεϊ και γιατί όλα τα δεδομένα είναι ανοιχτά. Επιμένουμε. Ηταν και παραμένει δύσκολο μιας και είναι λογικό να μην είναι μόνο ο Ηρακλής η ομάδα που θέλει αυτόν τον σπουδαίο παίκτη που ήρθε για μία μέρα στη Θεσσαλονίκη.

Η πρόταση του Ηρακλή προβλέπει διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Δείτε το βίντεο της “BLUEARENA” με τις πρώτες στιγμές της άφιξης του Πολ Χάρτλεϊ στη Θεσσαλονίκη, έξω από το αεροδρόμιο “Μακεδονία”.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Πισωγύρισμα: Απόφαση για παύση προπονήσεων στις “κόκκινες” περιοχές…

Ποδόσφαιρο

Back to Top