Ο Ματς Γίνγκμπλαντ μιλά για τον Τουμά: “Εχει ποιότητα”

Ο Ματς Γίνγκμπλαντ γνωρίζει πολύ καλά τον Σαρμπέλ Τουμά από τη θητεία του στο σουηδικό Πρωτάθλημα. Ο πρώην τεχνικός του Ηρακλή λέει πολύ καλά λόγια για …

Ηρακλής

Ο Ματς Γίνγκμπλαντ γνωρίζει πολύ καλά τον Σαρμπέλ Τουμά από τη θητεία του στο σουηδικό Πρωτάθλημα. Ο πρώην τεχνικός του Ηρακλή λέει πολύ καλά λόγια για το νέο μεταγραφικό απόκτημα των “κυανόλευκων” και τονίζει την ποιότητα που έχει ο 30χρονος Σουηδός στο παιχνίδι του και λέει χαρακτηριστικά ότι… “είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να βοηθήσει κάθε ομάδα και ότι μπορεί να κάνει περάσματα στη μεγάλη περιοχή”.

Ο Ματς Γίνγκμπλαντ μίλησε στο “Metrosport” και μεταξύ άλλων είπε, ότι… “είναι ένας ποδοσφαιριστής που διαθέτει ποιότητα στο παιχνίδι του. Μπορεί να χρησιμοποιεί με επιτυχία και τα δυο του πόδια και για αυτό τον λόγο μπορεί να παίζει στα άκρα και των δυο πλευρών της επίθεσης. Διαθέτει πολύ καλή τεχνική και μπορεί ανά πάσα στιγμή να κάνει την ζημιά. Αν εξαιρέσουμε τις δυο τελευταίες του σεζόν στην Γερμανία, όπου δεν έχω και καλή άποψη για την κατάσταση, καθώς δεν αγωνίστηκε αρκετά, θεωρώ ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να βοηθήσει κάθε ομάδα. Στην Σουηδία ήταν πρωτοκλασάτος ποδοσφαιριστής και για αυτό τον λόγο πήγε γρήγορα στην Ολλανδία. Εκεί έκανε πολύ καλές περιόδους. Μπορεί να κάνει περάσματα στην μεγάλη περιοχή και διαθέτει που καλή ντρίπλα”. Για την παρουσία του στην Ελλάδα ο Ματς Γίνγκμπλαντ είπε χαρακτηριστικά: “Αν μπορέσει να βρει τον καλό του εαυτό τότε παίζει με κλειστά μάτια στον Ηρακλή και θα είναι ένας παίκτης που θα συζητηθεί. Επαναλαμβάνω όμως ότι δεν μπόρεσα να τον παρακολουθήσω πολύ καλά στην θητεία του στην Γερμανία και αυτός είναι ο μοναδικός μου ενδοιασμός”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top