Η ανακοίνωση της Αυτόνομης

  Η Αυτόνομη Θύρα 10 λίγες ημέρες μετά τη συνάντηση των μελών της με τον Αντώνη Ρέμο και τη συνέντευξη Τύπου του προέδρου της ΠΑΕ Ηρακλής, …

Ηρακλής

 

Η Αυτόνομη Θύρα 10 λίγες ημέρες μετά τη συνάντηση των μελών της με τον Αντώνη Ρέμο και τη συνέντευξη Τύπου του προέδρου της ΠΑΕ Ηρακλής, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση.

“Το τελευταίο διάστημα ο σύνδεσμος πραγματοποίησε αρκετές επαφές με άτομα που κινούνται γύρω απο την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, πρώην διοικητικά στελέχη καθώς και ανθρώπους που φέρονται να εμπλέκονται οσονούπω με τα διοικητικά της ομάδος. Αυτό συνέβη διότι παρά την εκφρασμένη μας στάση για διακοπή κάθε επικοινωνίας με τη ΠΑΕ, αφουγκραστήκαμε σαν σύνδεσμος την ανησυχία της βάσης του κόσμου του ΗΡΑΚΛΗ και προσπαθήσαμε να διαλευκάνουμε το τοπίο και αν τυχόν χρειαστεί να προλάβουμε τις εξελίξεις.
Επειδή όμως οι πληροφορίες που συλλέξαμε ήταν αντικρουόμενες αποφασίσαμε με γνώμονα το καλό της ομάδας μας και όχι του συνδέσμου να αλλάξουμε τη στάση μας και να ζητήσουμε συνάντηση με τον πρόεδρο κ Ρέμο προσωπικά.
Το ραντεβού κλείστηκε για το βράδυ της Τετάρτης πριν τη συνέντευξη Τύπου λόγο των επαγγελματικών υποχρεώσεων του προέδρου. Ο σύνδεσμος αποφάσισε να τηρήσει το ραντεβού αφού πρώτα το απόγευμα της Τετάρτης εγγυήθηκε στη μεγάλη ανοιχτή συνέλευση, παρουσία όλων των συνδέσμων και πλήθος κόσμου, οτι το ραντεβού αυτό δε θα είχε σχέση με τη συνέντευξη της επόμενης ημέρας και ότι σε καμία περίπτωση δε θα λειτουργούσε σα κυματοθραύστης σε τυχόν αντιδράσεις του συνόλου του λαού του Ηρακλή. Οι περιβόητες δεσμεύσεις που μας έγιναν σε αυτή τη συνάντηση είναι οι εξής:

1) Ότι θα αγοραστούν πέντε παίκτες εφάμιλλη της αξίας του Dica
2) Ότι ο κ. Ρέμος σε περίπτωση που βρει κάποιον επιχειρηματία άξιο της εμπιστοσύνης του / μας, θα μεταβιβάσει άμεσα τις μετοχές της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ
3) Σε περίπτωση που αποφασίσει να αποχωρήσει από τα κοινά του Ηρακλή δε θα μετακυλήσει το βάρος αυτής της απόφασης στο λαό του ΗΡΑΚΛΗ
4) Θα στελεχώσει τη διοίκηση της ΠΑΕ με ανθρώπους σε όλα τα αναγκαία πόστα
Επίσης υπάρχει άλλη μια δέσμευση η οποία άπτεται αποκλειστικά του οπαδικού ενδιαφέροντος και δεν είναι της ώρας να ανακοινωθεί δημόσια.

Για μας πλέον το θέμα δεν είναι αν μας πείθει ή όχι ο πρόεδρος για να πάρουμε κάποια θέση. Περιμένουμε να δούμε και να κρίνουμε. Να κρίνουμε πλέον ακόμη και για το αγωνιστικό κομμάτι κάτι που ευλαβικά δεν κάναμε τα 2 προηγούμενα χρόνια της διοίκησης. Μεγαλύτερη ένταση στην κριτική μας λοιπόν και συνεχή επαγρύπνηση όσον αφορά τις εξελίξεις.
Όσον αφορά αυτά που ακούστηκαν για τις υποθέσεις Σπανουδάκη, ηθικές δεσμεύσεις προς Μυτιληναίο, υπόθεση Μαρκές, αποχωρήσεις από το Δ.Σ. και αύξησης μετοχικού κεφαλαίου είναι σαφές ότι έχουμε αντίθετες απόψεις. Μένει λοιπόν να δούμε εάν η διοίκηση θα σκεπάσει αυτές τις αντιθέσεις μας εκπλήσσοντας μας ευχάριστα στο άμεσο μέλλον. Θεωρούμε πάρα πολύ σημαντική την ημερομηνία της 6ης Ιουλίου όποτε έχει οριστεί η πρώτη προπόνηση της ομάδος. Ελπίζουμε έως τότε οι δυο από τις τέσσερις δεσμεύσεις να έχουν γίνει πράξη!
Εντωμεταξύ οι κινήσεις – επαφές θα συνεχιστούν με γνώμονα το μελλοντικό καλό του ΗΡΑΚΛΗ. Θυμίζουμε απλά στο κόσμο την ημερομηνία που βρισκόμαστε και τη κρισιμότητα των ημερών για τη χρονιά που έρχεται. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή επεξήγηση σχετικά με όλα τα παραπάνω αλλά και γενικά για τον ΗΡΑΚΛΗ είμαστε ανοιχτοί στον καθένα καθημερινά στα γραφεία του συνδέσμου 8 – 11”.

ΜΕΤΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΤΙΜΗΣ

Α.Θ.10

Σχετικά Άρθρα

Back to Top