Δευτέρα ή Τρίτη έρχεται ο Μιλάνο

Τη Δευτέρα (29/6) ή Τρίτη, 30 του μηνός έρχεται στη Θεσσαλονίκη ο Μάουρο Μιλάνο. Οπως είναι γνωστό, ο 25χρονος Αργεντινός έχει ήδη στείλει υπογεγραμμένο το …

Ηρακλής

Τη Δευτέρα (29/6) ή Τρίτη, 30 του μηνός έρχεται στη Θεσσαλονίκη ο Μάουρο Μιλάνο. Οπως είναι γνωστό, ο 25χρονος Αργεντινός έχει ήδη στείλει υπογεγραμμένο το διετές συμβόλαιό του και πλέον, αν περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, θεωρείται παίκτης της ομάδας. Ο παίκτης με το που θα περάσει τις ιατρικές εξετάσεις θα ενσωματωθεί με το γκρουπ των παικτών που, βάση της οδηγίας του νέου γυμναστή, Νίκου Καρύδα, μετά τα εργομετρικά στα οποία είχε υποβληθεί η ομάδα, θα κάνουν έξτρα προετοιμασία μέχρι την πρώτη συγκέντρωση του Ηρακλή που είναι για τις 6 Ιουλίου.

 

Θυμίζουμε ότι ο ποδοσφαιριστής κατά τη διάρκεια της διετούς παρουσίας του στον Αστέρα Τρίπολης είχε δύο σοβαρούς τραυματισμούς που δεν επέτρεψαν να παίξει περισσότερο στην ομάδα της Πελοποννήσου. Ο Μιλάνο τη σεζόν 2007-2008 είχε πέντε συμμετοχές και δύο γκολ ενώ τη σεζόν 2008-2009, τέσσερις συμμετοχές και δύο γκολ. Σε αυτή τη σεζόν έκανε και δύο παιχνίδια Κυπέλλου. Ο Μιλάνο είναι γεννημένος στις 18 Ιανουαρίου του 1984.

Το γκολ στην Τούμπα (15/3/08)…

Το γκολ με Πανιώνιο (26/5/09)… 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top