Δεν βάζει προτεραιότητα σε Οκκά

Ο Τάκης Λεμονής έδιωξε τον Γιάννη Οκκά από την προετοιμασία της Ομόνοιας στην Αυστρία και αρκετοί είπανε «ανοίγει η πόρτα για τον Ηρακλή». Στην πραγματικότητα πάντως, …

Ηρακλής

Ο Τάκης Λεμονής έδιωξε τον Γιάννη Οκκά από την προετοιμασία της Ομόνοιας στην Αυστρία και αρκετοί είπανε «ανοίγει η πόρτα για τον Ηρακλή». Στην πραγματικότητα πάντως, θέμα Οκκά είναι μάλλον δύσκολο να υπάρξει αν και τον προηγούμενο χειμώνα, είχαν γίνει αρκετές συζητήσεις για τον Κύπριο παίκτη.

Συνάδελφος από την Κύπρο μας πήρε στο τηλέφωνο (23/6) και μας ενημέρωσε σχετικώς, διαβάζοντάς μας και την ανακοίνωση της κυπριακής ομάδας. «Ισως, σε ενδιαφέρει αυτή η είδηση», είπε χαρακτηριστικά. “Ασε, να το ψάξουμε λίγο”, του είπαμε.

Ο Λεμονής λοιπόν, ο προπονητής της κυπριακής ομάδας έδιωξε τον παίκτη γιατί, όπως λέει η ανακοίνωση, υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα. Είναι γνωστό βέβαια, ότι τον προηγούμενο χειμώνα είχαν γίνει αρκετές συζητήσεις για τον παίκτη με την προοπτική να ασχοληθεί και πάλι ο Ηρακλής το καλοκαίρι. Βέβαια, ο παίκτης είχε κάνει τότε δηλώσεις που έλεγε ότι δεν ξέρει τίποτε σχετικώς.

Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα ψάχνει περιφερειακό επιθετικό, αυτή τη στιγμή πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, θέμα Οκκά δεν υπάρχει στον Ηρακλή. Βέβαια, σε μια μεταγραφική περίοδο, πολλά δεδομένα αλλάζουν μέρα με τη μέρα. Αυτή τη στιγμή πάντως ο Οκκάς δεν είναι σε πρώτο επίπεδο επιλογών.

Σχετικά Άρθρα

Πισωγύρισμα: Απόφαση για παύση προπονήσεων στις “κόκκινες” περιοχές…

Ποδόσφαιρο

Back to Top