Αναχώρησε ο Χάρτλεϊ-Ηταν και παραμένει δύσκολο

Ο Πολ Χάρτλεϊ αναχώρησε (23/6) από τη Θεσσαλονίκη. Δεν είπε ούτε «ναι, ούτε «όχι». Η υπόθεση με τον 33χρονο Σκοτσέζο μέσο ήταν (το είχε σημειώσει …

Ηρακλής

Ο Πολ Χάρτλεϊ αναχώρησε (23/6) από τη Θεσσαλονίκη. Δεν είπε ούτε «ναι, ούτε «όχι». Η υπόθεση με τον 33χρονο Σκοτσέζο μέσο ήταν (το είχε σημειώσει σχετικώς η “BLUEARENA”) και παραμένει δύσκολη. Όπως είπε και πριν έρθει, «θέλουμε να δούμε την πόλη και τις εγκαταστάσεις της ομάδας και να δώσουμε την απάντησή μας ως το τέλος της εβδομάδας». Αυτό και έγινε.

Ηταν, περίπου, δεδομένο ότι ο Χάρτλεϊ δεν θα απαντούσε τώρα στον Ηρακλή. Απλώς, όπως είχε καταγραφεί για να προχωρήσει περαιτέρω στις συζητήσεις ήθελε να έρθει στη Θεσσαλονίκη.

Οι άνθρωποι του Ηρακλή ξενάγησαν τον παίκτη και στη Μίκρα και στο Καυτανζόγλειο και έκαναν και βόλτες στην πόλη. Συζήτησαν βεβαίως μαζί του για την πρόταση, δίνοντάς του να καταλάβει ότι του δίνουν ό,τι μπορούν περισσότερο.

Ο Χάρτλεϊ κατάλαβε πόσο τον θέλει ο Ηρακλής, η αλήθεια όμως είναι ότι κανείς δεν μπορεί τώρα να κάνει προγνωστικά γιατί, απλούστατα και λογικά, ο Ηρακλής δεν είναι μόνος του στο παιχνίδι.

Τον θέλουν αρκετές ομάδες από τη Μεγάλη Βρετανία, όπως η Μπόλτον, η ΚΠΡ, η Ιπσουϊτς (με προσωπικό το ενδιαφέρον του Ρόι Κιν ενώ δημοσιεύματα θέλουν την αγγλική ομάδα να του δίνει 500.000 λίρες), ενώ τον θέλει πίσω η Χαρτς. Μαζί, υπάρχει και μία ομάδα από τις Η.Π.Α., ενώ στο παιχνίδι, σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, μπήκε δυνατά και η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Γενικώς, στο Νησί υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα για το ενδιαφέρον των ομάδων για τον Χάρτλεϊ και είναι εύκολο κάποιος να ανατρέξει σε αυτά μέσω των μηχανών αναζήτησης του διαδικτύου. Απλώς, εδώ παραθέτουμε κάποια ενδεικτικά.

 

http://www.sheffieldforum.co.uk/showthread.php?t=490754

http://news.bbc.co.uk/solpda/ifs_sport/hi/newsid_8111000/8111955.stm

http://www.pressdisplay.com/pressdisplay/viewer.aspx

http://www.fansfc.com/SheffieldUnited/story/12876/51.html

Ο Χάρτλεϊ είχε έρθει στη Θεσσαλονίκη στις 22/6, έμεινε δηλαδή μία μέρα. Στο αεροδρόμιο κατά την άφιξή του δεν θέλησε να πει τίποτε και παρέπεμψε τους δημοσιογράφους στον εκπρόσωπό του, ο οποίος δήλωσε στην BLUEARENA ότι… “Ήρθαμε στη Θεσσαλονίκη για συζητήσεις. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Ίσως αύριο ή μεθαύριο να έχουμε να πούμε περισσότερα”.

Η πρόταση του Ηρακλή προβλέπει διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

 

Δείτε το βίντεο της “BLUEARENA” με τις πρώτες στιγμές της άφιξης του Πολ Χάρτλεϊ στη Θεσσαλονίκη, έξω από το αεροδρόμιο “Μακεδονία”.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Ζαντόπουλος: Ποιο είναι το επίφοβο στη χρήση Μίκρας και Καυτανζογλείου

Ποδόσφαιρο

Back to Top