Ο Πολ Χάρτλεϊ, ο αρχηγός της Σέλτικ, ήρθε στη Θεσσαλονίκη (video)

Στη Θεσσαλονίκη έφτασε λίγο μετά τις 19:00 (22/6) ο Πολ Χάρτλεϊ. Τον Σκωτσέζο αστέρα υποδέχτηκε για λογαριασμό της ΠΑΕ, ο Ηλίας Πουρσανίδης, ενώ στο αεροδρόμιο …

Ηρακλής

Στη Θεσσαλονίκη έφτασε λίγο μετά τις 19:00 (22/6) ο Πολ Χάρτλεϊ. Τον Σκωτσέζο αστέρα υποδέχτηκε για λογαριασμό της ΠΑΕ, ο Ηλίας Πουρσανίδης, ενώ στο αεροδρόμιο βρέθηκε ο Βρετανός ατζέντης του, αλλά και οι Έλληνες εκπρόσωποί του. Όπως ήταν αναμενόμενο, από τη στιγμή που δεν υπάρχει καμία απολύτως συμφωνία με την ΠΑΕ Ηρακλής, ο διεθνής μέσος και πρώην αρχηγός της Σέλτικ, αρνήθηκε να κάνει κάποια δήλωση.

Η υπόθεση είναι εξαιρετικά δύσκολη για τον Ηρακλή, αφού ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή έχουν επιδείξει μία σειρά ευρωπαϊκών συλλόγων, κυρίως από το Νησί. Το γεγονός όμως ότι ήρθε στη Θεσσαλονίκη, δίνει το δικαίωμα στους ανθρώπους της ομάδας να πιστεύουν ότι θα μπορούν να υλοποιήσουν μία τεράστια -από κάθε άποψη- μεταγραφή.

Μπορεί ο Χάρτλεϊ να μην θέλησε να πει το παραμικρό στους δημοσιογράφους, αλλά τους παρέπεμψε στον εκπρόσωπό του, ο οποίος δήλωσε στην BLUEARENA ότι… “Ήρθαμε στη Θεσσαλονίκη για συζητήσεις. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Ίσως αύριο ή μεθαύριο να έχουμε να πούμε περισσότερα”.

Η πρόταση του Ηρακλή προβλέπει διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Για τον Χάρτλεϊ υπάρχει ακόμη το ενδιαφέρον των Μπόλτον, ΚΠΡ, Ιπσουιτς και Χαρτς όπως και μίας ομάδας των ΗΠΑ. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο νέος τεχνικός της Ίπσουιτς, Ρόι Κιν, συναντήθηκε με τον Σκωτσέζο, στην προσπάθειά του να τον πείσει να υπογράψει στην ομάδα του.

Οι συζητήσεις του Ηρακλή με την πλευρά του παίκτη βρίσκονται σε εξέλιξη και πιθανότατα αύριο (23/6) θα γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα των συζητήσεων.

 

Δείτε το βίντεο της “BLUEARENA” με τις πρώτες στιγμές της άφιξης του Πολ Χάρτλεϊ στη Θεσσαλονίκη, έξω από το αεροδρόμιο “Μακεδονία”.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Πισωγύρισμα: Απόφαση για παύση προπονήσεων στις “κόκκινες” περιοχές…

Ποδόσφαιρο

Back to Top