«Θα πάρει τη φανέλα σπίτι του»

Με αρκετά κολακευτικά σχόλια μίλησε για τον Μάουρο Μιλάνο ο Αντώνης Λαδάκης. Ο μέχρι πρότινος συμπαίκτης του στον Αστέρα Τρίπολης τοποθετήθηκε στο Libero 107.4 για …

Ηρακλής

Με αρκετά κολακευτικά σχόλια μίλησε για τον Μάουρο Μιλάνο ο Αντώνης Λαδάκης. Ο μέχρι πρότινος συμπαίκτης του στον Αστέρα Τρίπολης τοποθετήθηκε στο Libero 107.4 για τον Αργεντινό μέσο που έστειλε την Κυριακή (21/6) υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του στους ανθρώπους του Ηρακλή. 

«Είναι δύσκολο όταν ένας παίκτης τραυματίζεται με το που ξεκινά το πρωτάθλημα. Επειδή τον έχω ζήσει στις προπονήσεις είναι ένας πολύ καλός παίκτης με φοβερά στοιχεία. Όσο αγωνίστηκε ήταν πάρα πολύ καλός δεν φάνηκε ότι προερχόταν από τραυματισμό. Μπορεί να παίξει και στα άκρα αλλά και στον άξονα ως δεκάρι. Έχει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση, έχει τη δυνατότητα να ντριπλάρει, να διεισδύσει και να δημιουργήσει πολλά προβλήματα στους αμυντικούς», τόνισε αρχικά ο Λαδάκης για να συμπληρώσει αναφορικά με τον Μιλάνο:

«Είναι πολύ καλής ποιότητας παίκτης, δεν είναι τυχαίος. Μπορεί να βάλει στο παιχνίδι του και φαντασία και ουσία. Αν είναι γερός θα πάρει ως βασικός τη φανέλα σπίτι του. Πιστεύω ότι μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα μέσα στο γήπεδο. Ως χαρακτήρας είναι ενθουσιώδης, του αρέσει να κάνει ντρίπλες και να προσφέρει θέαμα».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top