Στο Πέραμα ο Λιακόπουλος

Στην Αθήνα επιστρέφει ο Νίκος Λιακόπουλος που συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στο Πέραμα, που ανέβηκε στην Α2 μετά τη συγχώνευση με το ICBS. …

Ηρακλής

Στην Αθήνα επιστρέφει ο Νίκος Λιακόπουλος που συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στο Πέραμα, που ανέβηκε στην Α2 μετά τη συγχώνευση με το ICBS. Μετά την περσινή του καλή σεζόν με τη φανέλα του Ηρακλή, ο έμπειρος γκαρντ αποφάσισε να αφήσει τη Θεσσαλονίκη.

Ο Ηρακλής έχασε έναν ικανό παίκτη που είχε καλή παρουσία στη σεζόν που τελείωσε. Οι κυανόλευκοι βρισκόμενοι σε μια μεταβατική περίοδο δεν κινήθηκαν άμεσα ώστε να διατηρήσουν τον παίκτη στο ρόστερ, κάτι που έπραξε το Πέραμα. Πλέον, ο Ηρακλής θα κινηθεί για τις υπόλοιπες περιπτώσεις που έχει ξεχωρίσει, με πρώτη και καλύτερη του Σπύρου Κέκελη, αλλά και του Γιάννη Κακιούζη. Παράλληλα, ο Δημήτρης Μακρής της ΜΕΝΤ αποφάσισε να παραμείνει στην ομάδα της Τούμπας, μετά την πρόταση που του κατέθεσαν πριν από λίγες ημέρες.

Οι μάνατζερ των παικτών επιθυμούν πρώτα απ’όλα να ρυθμίσουν τα οφειλόμενα της σεζόν που ολοκληρώθηκε και αμέσως μετά θα γίνουν οι ουσιαστικές συζητήσεις για την επόμενη περίοδο.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top