Οταν ο Ντίκα κάνει διακοπές…

Εχουμε σημειώσει κατά καιρούς το πόσο ασχολούνται στη Ρουμανία με ένα από τα αγαπημένα παιδιά του ποδοσφαίρου της χώρας, τον Νικολάε Ντίκα. Ο Ρουμάνος που …

Ηρακλής

Εχουμε σημειώσει κατά καιρούς το πόσο ασχολούνται στη Ρουμανία με ένα από τα αγαπημένα παιδιά του ποδοσφαίρου της χώρας, τον Νικολάε Ντίκα. Ο Ρουμάνος που θα παίζει στον Ηρακλή για την επόμενη σεζόν, δανεικός από την Κατάνια είναι εξαιρετικά δημοφιλής στη χώρα του και είναι χαρακτηριστικό ότι ρουμανικές ιστοσελίδες στο διαδίκτυο ασχολούνται και με τις διακοπές του.

Ο Ντίκα λοιπόν, όπως σημειώνεται, «γεμίζει τις μπαταρίες» του στην περιοχή Μαμάια που είναι ίσως το πιο διάσημο τουριστικό θέρετρο του καλοκαιριού στη Ρουμανία. Μάλιστα έχει επιλέξει να μείνει σε ξενοδοχείο της περιοχής, συμφερόντων του Γκεόργκι Χάτζι. Μία από τις μεγαλύτερες δόξες του ποδοσφαίρου της Ρουμανίας (και παρεμπιπτόντως και προπονητής του Ντίκα κάποια στιγμή στη Στεάουα) έχει εκεί ξενοδοχείο και μάλιστα του έχει δώσει το όνομα του γιου του. Και επειδή αρκετοί ποδοσφαιριστές πηγαίνουν εκεί, συχνά για τις διακοπές τους, καταγράφονται οι δραστηριότητές τους.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top