Τα φθηνά διαρκείας και η απαίτηση από την Πολιτεία

Την απόφασή της να διατηρήσει αναλλοίωτες τις τιμές στα εισιτήρια διαρκείας και να προσφέρει έκπτωση 10% σε όσους ανανεώσουν τις περσινές τους κάρτες μέχρι τις …

Ηρακλής

Την απόφασή της να διατηρήσει αναλλοίωτες τις τιμές στα εισιτήρια διαρκείας και να προσφέρει έκπτωση 10% σε όσους ανανεώσουν τις περσινές τους κάρτες μέχρι τις 6 Ιουλίου, ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ηρακλής κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου του Αντώνη Ρέμου.

Τόσο ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, όσο και ο αρμόδιος για το συγκεκριμένο θέμα, Νίκος Χαΐτογλου, ξεκαθάρισαν ότι δεν έχει τεθεί κανένας στόχος για τον αριθμό των διαρκείας που θα διατεθούν στους φίλους της ομάδας (η διάθεση θα ξεκινήσει στις 22/6).

«Το πόσο Ηρακλής είναι κάποιος δεν το δείχνεις με τα διαρκείας. Ούτε είναι θέμα ανταγωνισμού στην πόλη. Θεωρώ ότι αυτό που προσφέρεις στον κόσμο, θα πρέπει να είναι ελκυστικό. Από τον κόσμο δεν μπορείς να περιμένεις κάτι μετά από δύο χρόνια που η ομάδα δεν είχε καλά αποτελέσματα και παρουσίαζε ένα τόσο κακό πρόσωπο στο γήπεδο», ανέφερε το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ.

Παράλληλα με το θέμα των διαρκείας, έγινε εκτενής αναφορά στο μείζον θέμα της τοποθέτησης πλεξιγκλάς στις κερκίδες. Με άκρως επιθετικό τόνο, ο Ρέμος απαίτησε από την Πολιτεία να πράξει το αυτονόητο. Να μετατρέψει το Καυταντζόγλειο σε ένα ασφαλές στάδιο. «Η Πολιτεία έχει ξεχασμένο τον Ηρακλή και απαιτώ φέτος τουλάχιστον το αυτονόητο. Να παίξει η ομάδα σε ένα γήπεδο ασφαλές για τον κόσμο. Αυτέ τις διαδικασίες κινώ καθημερινά για να μπούνε πλέξι γκλας σε όλο το γήπεδο. Όταν έχεις να κάνει με ένα γήπεδο-παιδική χαρά, σε μια δύσκολη στιγμή, το πιο εύκολο είναι να μπεις μέσα. Πλέον πρέπει να προστατέψουμε την ομάδα. Δεν θέλω ούτε χορηγίες, ούτε άλλες χάρες. Τόσα χρόνια χορτάσαμε από τον πακτωλό χρημάτων. Μια χρονιά ας μας βοηθήσει έτσι η Πολιτεία. Ας επισπεύσει τη διαδικασία να βάλουμε πλεξιγκλάς». Ο Χαΐτογλου μίλησε και για τον χώρο που θα διατεθεί για τους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας, κατόπιν της τοποθέτησης των πλεξιγκλάς. «Είναι δεδομένο ότι θα μικρύνει η χωρητικότητα. Ο χώρος που μπορεί να δημιουργηθεί είναι περίπου 3000».

Για τα θέμα της κατασκευής του γηπέδου, ο Ρέμος είπε ότι… «Έγινε μία άτυπη συνάντηση στο ΥΠΕΧΩΔΕ για να δούμε πώς θα το ρυθμίσουμε. Όλα εξαρτώνται από το εάν υπάρχουν οι δυνατότητες. Ο κ. Πηλαδάκης βρήκε τους οικονομικούς παράγοντες για να χτίσει το γήπεδο της Λάρισας. Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να κάνει γήπεδο και η Πολιτεία έχει πέσει πάνω του. Εμάς μας έχουν ως τελευταία τρύπα του ζουρνά, γιατί βλέπουνε ότι εδώ πέρα ο καθένας τραβάει τον δρόμο του. Ο στόχος είναι κοινός Δεν είμαι μάγος, ούτε τεχνοκράτης. Βρέθηκα σε αυτή τη θέση γιατί πίστεψα ότι πρέπει να βάλω τα στήθια μου και εγώ και ο Μπάμπης στη φωτιά».

Οι τιμές των διαρκείας…

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΙΜΗ

VIP GOLD (Θύρα Επισήμων)

1.500€

VIP SILVER (Θύρα Επισήμων)

1.000€

BLUE (Θ-3,4,5)

500€

WHITE (Θ-11,12,13,14,15)

250€

POWER (Θ-7,8,9,10) 

120€

Μέχρι τις 6 Ιουλίου, οι περσινοί κάτοχοι διαρκείας που θα ανανεώσουν την κάρτα τους, δικαιούνται έκπτωσης 10% (εξαιρούνται όσοι δικαιούνται την έκπτωση του 20% που αναφέρεται παρακάτω).

Στη Θύρα 6 θα λειτουργήσει η οικογενειακή κερκίδα. Το εισιτήριο διαρκείας για κάθε μέλος κοστίζει είκοσι ευρώ (αντιστοιχεί στο κόστος της κάρτας).

Στις κατηγορίες SILVER, BLUE, WHITE και POWER για κατοίκους εκτός Θεσσαλονίκης, για μαθητές και γυναίκες, υπάρχει έκπτωση 20%.

Σχετικά Άρθρα

Πισωγύρισμα: Απόφαση για παύση προπονήσεων στις “κόκκινες” περιοχές…

Ποδόσφαιρο

Back to Top