“Ο Μαρκές μας χόρευε”

“Ο Μαρκές μας χόρευε…” Στη συνέντευξη Τύπου συζητήθηκε και το θέμα του Ισπανού που έλυσε τη συνεργασία του με τον Ηρακλή. Ο Αντώνης Ρέμος είπε …

Ηρακλής

“Ο Μαρκές μας χόρευε…” Στη συνέντευξη Τύπου συζητήθηκε και το θέμα του Ισπανού που έλυσε τη συνεργασία του με τον Ηρακλή. Ο Αντώνης Ρέμος είπε ότι… “θα λείψει πολύ περισσότερο ο Ηρακλής από τον Μαρκές από ότι ο Μαρκές από τον Ηρακλή. Από την ώρα που ήρθε, δεν ήρθε. Με το ένα πόδι ήταν στον Ηρακλή. Μας χόρευε. Ούτε με νοιάζει τι θα κάνει γιατί έτσι πρέπει να κάνουμε. Στην ομάδα που κάνουμε φέτος δεν χωρούνε τέτοιοι χαρακτήρες. Το παιδί τράβηξε τον δρόμο του. Κάθε καλοκαίρι έλεγε θα φύγω και εγώ έκανα τον καραγκιόζη να τον γυρίσω πίσω. Φέτος η ομάδα θα γίνει ομάδα, γιατί η ομάδα δεν ήταν ομάδα, ήταν παιδική χαρά. Για να κρατήσουμε τις ισορροπίες ανεχόμασταν τον καθένα. Η ιστορία θα δείξει. Εγώ κινήθηκα έτσι από τη στιγμή που δεν υπήρχε καμία πρόταση”.

Δέχτηκε ερώτηση που είχε να κάνει με το γιατί δεν μπήκε όρος με τη λύση της συνεργασίας που να του απαγορεύει να πάει στον Αρη ή σε οποιαδήποτε άλλη ελληνική ομάδα. Ο Ρέμος, απάντησε: “Μην μπαίνετε σε αυτή τη διαδικασία. Αφήστε να δείτε την ομάδα που θα δημιουργηθεί. Τους παίκτες που ήθελε να κρατήσει ο Ηρακλής τους κράτησε. Για να μην πληρωθεί στην ώρα του ο Μαρκές, πληρώθηκε ο Ντιέ και παίκτες που ήθελαν να μείνουν στην ομάδα. Για τον Ντιέ γράφτηκαν τόσα πολλά. Τον στηρίξαμε. Και έδειξε με τη θέλησή του ότι θέλει να μείνει. Το ίδιο και ο Κοβαλέφσκι, το ίδιο και ο Γερμανός (σ.σ.: αναφέρεται στον Επστάιν). Ούτε με απειλές, ούτε με προσφυγές, ούτε τίποτα”.

Στα ερωτήματα γιατί δεν περίμενε η ΠΑΕ για να τον πουλήσει, είπε… “το ξέρω τι θα ήταν ιδανικό. Να μας φέρει και 5 εκατ. ευρώ και να φύγει. Πρέπει όμως να ασχοληθούμε με την πραγματικότητα.

Στο θέμα του Μαρκές αναφέρθηκε και ο Ολεγκ Προτάσοφ. “Με κάλυψε πλήρως ο πρόεδρος. Με ενδιαφέρει πρώτα από όλα να είμαστε ομάδα. Αυτός ο άνθρωπος δεν ήθελε να μείνει εδώ. Αυτό μετράει άσχετα τι έχει κάνει και τι δεν έχει κάνει. Θέλω όλοι εδώ τα μάτια τους να λάμπουνε, να θέλουνε να δείξουνε τον εαυτό τους μέσα όμως από τον Ηρακλή. Μέσα από τα αποτελέσματα”.

Σχετικά Άρθρα

Διλμπέρης: “Η περιουσία του Συλλόγου δίνει αισιοδοξία για το ποδόσφαιρο”

Ποδόσφαιρο

Η τελευταία εμφάνιση του Βάσια, με τα χρώματα της Σοβιετικής Ένωσης! (vid)

Ποδόσφαιρο

Ο νέος ΓΣ εργάζεται και για την αναγέννηση του ποδοσφαιρικού Τμήματος!

Ποδόσφαιρο

Back to Top