Η πρόταση σε Γκαρσία

Ο Γκαρσία ζήτησε διπλασιασμό των αποδοχών του”. Το θέμα του Σεμπαστιάν Γκαρσία που τα δημοσιεύματα από το Μεξικό τον θέλουν να συζητά με ομάδα από εκείνη τη …

Ηρακλής

Ο Γκαρσία ζήτησε διπλασιασμό των αποδοχών του”. Το θέμα του Σεμπαστιάν Γκαρσία που τα δημοσιεύματα από το Μεξικό τον θέλουν να συζητά με ομάδα από εκείνη τη χώρα απασχόλησε και την επικαιρότητα του Ηρακλή και τη συνέντευξη Τύπου της ΠΑΕ. Ο Αντώνης Ρέμος ρωτήθηκε τι έγινε και γιατί ο παίκτης απομακρύνεται από τη στιγμή που είπε ότι θέλει να μείνει. “Και εγώ αύριο θέλω να δηλώσω ότι θέλω να γίνω αστροναύτης. Τι σημαίνει αυτό;”, είπε ο Ρέμος.

Και συνέχισε: “Απαιτείς το συμβόλαιο σου να διπλασιαστεί και να δώσεις και στην ομάδα (σ.σ. την Ουνιόν Σάντα Φε) τα 200 χιλιάρικα. Ο Ντίκα για να έρθει στην ομάδα χάρισε λεφτά. Ο Κοβαλέφσκι ήθελε να μείνει και δεν έκανε προσφυγή. Μην κολλάτε σε μερικά πράγματα”. Ο Ρέμος δεν παρέλειψε να πει ότι… “ο Γκαρσία βοήθησε αποδεδειγμένα. Το ζήτημα δεν είναι μόνο η οικονομική διαφορά είναι και το να πάμε την ομάδα μια ταχύτητα πιο πάνω”.

Στο θέμα του Γκαρσία και στο τι έγινε τις προηγούμενες μέρες, πήρε θέση και ο Ηλίας Πουρσανίδης που είπε. “Η ρήτρα ήταν 275.000 δολάρια προς την Ουνιόν. Ο Ηρακλής έφτασε κοντά στα 100.000 ευρώ και έδωσε ένα ποσοστό μεταπώλησης στην Ουνιόν“. Η συμφωνία πάντως δεν επιτεύχθηκε. Ο Πουρσανίδης συνέχισε: “Ο παίκτης είχε συμβόλαιο με μας και αν τα βρίσκαμε με την Ουνιόν θα ήταν υποχρεωμένος να παραμείνει με το ήδη υπάρχον συμβόλαιο. Επειδή όμως εμείς δεν θέλαμε να είναι δυσαρεστημένος του προτείναμε νέο τριετές συμβόλαιο“. Ο Γκαρσία πάντως δεν συμφώνησε με την πρόταση της ΠΑΕ στο νέο συμβόλαιο με τη βελτιωμένη πρόταση και πιθανότατα η συγκεκριμένη στάση σε συνδυασμό και με την Ουνιόν που δεν δεχόταν διαπραγμάτευση στη ρήτρα, έκανε τον Ηρακλή να μην ασχοληθεί με την υπόθεση.

Να προσθέσουμε ότι δημοσιεύματα από το Μεξικό ανέφεραν επίσης τις προηγούμενες μέρες ότι ο Αργεντινός παίκτης έκανε, σύμφωνα με πληροφορίες, συζητήσεις με την Αμέρικα, αναζητώντας γενικώς θέση στο μεξικανικό ποδόσφαιρο, έχοντας εξαογοράσει ο ίδιος την ελευθερία του, χωρίς πάντως τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα να διευκρινίζουν αν τα χρήματα τα έδωσε ο ίδιος ή κάποια από τις ομάδες που ενδιαφέρεται για τον παίκτη.

Σχετικά Άρθρα

Αυστηρό “φιλτράρισμα” στον – όποιον – υποψήφιο επενδυτή…

Ποδόσφαιρο

Back to Top