Αντώνης Ρέμος: “Σήμερα ξαναγεννιέται η ομάδα”

«Πιστεύω ότι οι δύσκολοι καιροί τελειώνουν εδώ. Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Να κάνουμε μια καινούρια αρχή. Να διαγράψουμε ό,τι έχει γίνει και …

Ηρακλής

«Πιστεύω ότι οι δύσκολοι καιροί τελειώνουν εδώ. Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Να κάνουμε μια καινούρια αρχή. Να διαγράψουμε ό,τι έχει γίνει και να πούμε ότι σήμερα ξαναγεννιέται η ομάδα της καρδιάς μας ο Ηρακλής». Ο Αντώνης Ρέμος έδωσε (18/6) μια συνέντευξη Τύπου που αναμενόταν εδώ και καιρό. Τα ζητήματα στον Ηρακλή ήταν τόσα πολλά και η ανάγκη για απαντήσεις και διευκρινίσεις μεγάλη. Η “BLUEARENA” σας μεταφέρει τα όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου του προέδρου της ΠΑΕ Ηρακλής.

Στην αρχική του εισαγωγή, ο Αντώνης Ρέμος, είπε: «Πιστεύω ότι οι δύσκολοι καιροί τελειώνουν εδώ. Αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να το θέλουμε όλοι. Ξέρω ότι ο φίλαθλος του Ηρακλή έχει στηρίξει, έχει πονέσει την ομάδα και ήταν εκεί σε κάθε της προσπάθεια. Σε αυτή την πολύ-πολύ μεγάλη προσπάθεια των δύο χρόνων αυτής της, μισητής, λέξης για όλους μας που λέγεται εξυγίανση αλλά θεωρώ ότι πλέον μπορούμε να λέμε ότι ο Ηρακλής ατενίζει πραγματικά το μέλλον από άλλη οπτική γωνία γιατί πλέον το 95% των παλιών οφειλών προς τρίτους έχει αποδοθεί. Εχουν ξεπεραστεί όλα τα προβλήματα που έβαζαν σε κίνδυνο καθημερινά την ομάδα. Αυτό όμως είχε ένα μεγάλο κόστος, το κόστος της καθημερινής μας απαξίωσης στα μάτια σας. Απαξιωθήκαμε στα μάτια του κόσμου και δεν εμπνεύσαμε και δεν δώσαμε στον κόσμο όραμα”.

Πρόσθεσε… “Ηδη ακούγονται οι φωνές, «αν δεν μπορείς, παράτα τα». Εγώ θα είμαι εδώ όρθιος, απέναντι σε όλα αυτά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Εγώ όμως τα βλέπω από την πλευρά της διοίκησης σαν ομάδα. Αυτό που μπορώ να πω, όχι να εγγυηθώ γιατί όταν κάνεις όνειρα και σχέδια, απλά ο Θεός γελάει, είναι ότι αγωνιστικά θα προσπαθήσουμε ο Ηρακλής να είναι εκεί που του αξίζει. Αν και φέτος δεν τα καταφέρω και πλέον όλοι σας θέλετε να αποχωρήσω, θα ψάξω να βρω την καλύτερη λύση, κι αν δεν τη βρω θα αναλάβει ο Γ.Σ.. Αν το πρόβλημα του Ηρακλή είμαι εγώ στο φινάλε να είστε σίγουροι ότι θα αποχωρήσω και θα πάω στη θέση που είστε και εσείς. Καθισμένος στην κερκίδα να παρακολουθώ την ομάδα.

Είπε ακόμη στην αρχική εισαγωγή, ότι… Το πρόβλημα δεν είμαστε εμείς. Τα προβλήματα ήταν δυσβάσταχτα. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια για να μπορούμε να λέμε τώρα ότι σκεφτόμαστε τώρα παίκτες μεγάλης ποδοσφαιρικής αξίας. Θεωρώ ότι η φετινή χρονιά, κάναμε λάθη αλλά προς Θεού πρέπει να καταλάβετε ότι δεν ήταν τίποτε εσκεμμένο. Οποιος πλένει πιάτα, σπάει και πιάτα. Λάθη δεν κάνει, όποιος δεν κάνει τίποτα. Ξέρω ότι όλα αυτά, για κάποια αυτιά ακούγονται περιττά αλλά εγώ θα τα πω όπως θέλω να πω. Ο κόσμος φέτος ήταν αυτός που πραγματικά με όλη αυτή την άσχημη ποδοσφαιρική εμφάνιση που έκανε η ομάδα μας στήριξε πραγματικά και ήταν εκεί. Το αγωνιστικό αποτέλεσμά μας όμως που δεν ήταν ελκυστικό, μας δυσκόλευε. Αυτό πληρώσαμε φέτος».

Είπε για τη συνάντηση με την Επιτροπή των Συνδέσμων που έγινε το βράδυ της Τετάρτης, 17/6 και κράτησε μέχρι τα ξημερώματα της επόμενης μέρας. «Χαίρομαι πάρα πολύ που συναντήθηκα με εκπροσώπους από το οργανωμένο κίνημα του Ηρακλή. Για μένα είναι τιμή που αυτά τα παιδιά ξαναρίξανε γέφυρες και αυτό δείχνει ότι είναι για το καλό της ομάδας».

Αυτή ήταν η εισαγωγή. Στη συνέχεια, άρχισαν οι ερωτήσεις. Προηγήθηκε εκπρόσωπος της Επιτροπής Συνδέσμων που έκανε μια σειρά από ερωτήσεις προς τον Ρέμο. Τα θέματα που τέθηκαν.  

ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

«Ο λόγος που καθυστέρησε η συνέντευξη Τύπου ήταν ότι υπήρχαν πολύ σοβαρά λειτουργικά θέματα της ΠΑΕ που έπρεπε  να λυθούν. Και εγώ είμαι σε έναν χώρο που έχω και εγώ τα τρεξίματά μου. Για μένα θα ήταν ζήτημα αν δεν γινόταν αυτή η συνέντευξη ή να λέω πράγματα που δεν γίνονται»

ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

«Θα το πω για χιλιοστή φορά. Οι μετοχές είναι στα χέρια μου. Δεν υπάρχει καμιά συμφωνία. Υπάρχει ηθική αν θέλεις δέσμευση στον κ.Μυτιληναίο ότι εγώ αναλαμβάνω για τέσσερα τουλάχιστον χρόνια να είμαι εδώ για τις ευθύνες που υπάρχουν. Αυτό όμως είναι ηθικό. Οι μετοχές είναι σε χρηματοκιβώτιο δικό μου. Να λέμε όμως δύο χρόνια τα ίδια πράγματα; Το θεωρώ και λίγο γελοίο. Θέλετε να φωτογραφηθώ με τις μετοχές; Ή, θα κάνω κάτι άλλο. Όταν θα συναντηθούμε ξανά με τους οργανωμένους θα φέρω τις μετοχές. Θα το κάνουμε έτσι».

ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ

«Αν έπρεπε να μπω σε τέτοια διαδικασία (σ.σ. να αναζητηθεί αν υπάρχει λόγος να κινηθεί νομικά εναντίον του) έπρεπε να παρατήσω τον αγώνα για τον Ηρακλή. Οσο κι αν θεωρούμε ότι ο Σπανουδάκης έκανε κακό στον Ηρακλή, έπρεπε να ασχοληθούμε πρώτα με το να κάνουμε μια ομάδα που να παίξει στην κατηγορία και όχι να κυνηγήσουμε τον Σπανουδάκη. Αν έκανα λάθος, το έκανα εγώ. Ο κ.Σπανουδάκης έχει τιμωρηθεί και θα τιμωρείται μια ζωή για αυτά που έχει. Ηθελα να στηρίξω τον Ηρακλή και όχι να κυνηγήσω τον Σπανουδάκη». 

ΓΙΑΤΙ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΧΟΡΗΓΟΥΣ

«Ο Ηρακλής δεν δυσκολεύεται να βρει χορηγούς. Σίγουρα όμως οι εταιρείες βλέπουν πιο επιφυλακτικά την οποιαδήποτε επαφή τους με το ποδόσφαιρο για αυτό και ευχαριστούμε την “Attica Bank” για τη συνεργασία. Εχουμε εταιρείες που μας στηρίζουν και θα φέρουμε χορηγούς που θα μας βοηθήσουν στο μπάτζετ». 

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΣΤΑΘΕΡΟ Δ.Σ.

«Υπάρχει το ιδανικό, υπάρχει και το αναγκαίο. Ιδανικό θα ήταν να υπήρχαν παράγοντες με Ηρακλειδοσύνη και να ήταν εδώ συνταγμένοι στη διοίκηση, να έδιναν τον αγώνα και να άντεχαν την καθημερινή φθορά της ήττας κάθε Δευτέρα και της δύσκολης αγωνιστικής προσπάθειας. Κι αυτό γιατί η διοίκηση κάθε Δευτέρα δέχεται τα πυρά από όλους, από τον κόσμο, από τους δημοσιογράφους. Αυτό κάνει ικανούς διοικητικούς παράγοντες να απέχουν κι αυτό δεν ισχύει μόνο για τον Ηρακλή, ισχύει για οποιαδήποτε ομάδα. Συνεχίζω την προσπάθειά μου και θέλω να πιστεύω ότι ο Ηρακλής και διοικητικά θα έχει τη διοίκηση που ονειρεύεστε».

ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΟΥΤΙΚ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΕ

Δόθηκε η διευκρίνιση ότι επειδή νομικά η ΠΑΕ δεν μπορεί να εκμεταλλεύεται αυτά τα έσοδα και για αυτό έπρεπε να υπάρχει άλλη εταιρεία, για αυτό και μπήκε μια εταιρεία στην οποία μεγαλομέτοχος είναι ο Ρέμος. Μια εταιρεία που έχει δικιά του, για άλλες εμπορικές δραστηριότητες, καφέ κ.λ.π. Είπε ο Νίκος Χαϊτογλου: «Στον χώρο του Καυτανζογλείου απαγορεύεται η ΠΑΕ να νοικιάζει χώρο. Πρέπει λοιπόν μια άλλη εταιρεία να τους εκμεταλλευτεί. Η εταιρεία έχει μεγαλομέτοχο τον πρόεδρο του Ηρακλή. Τα έσοδα πηγαίνουν στην ομάδα του Ηρακλή» Είπε και ο Αντώνης Ρέμος: «Η ΠΑΕ δεν μπορεί να διαχειριστεί τα έσοδα του Καυτανζογλείου. Δεν κρύψαμε ποτέ ότι τα δώσαμε στη δική μου εταιρεία και μέσω αυτής της εταιρείας τα έσοδα πάνε στον Ηρακλή. Από τον Γ.Σ. θα ξαναγίνει έλεγχος και θα δείτε ξεκάθαρα από τη μητέρα του Ηρακλή που θα σας αποτυπώσει πού πάνε αυτά τα λεφτά. Αν υπάρχει αυτή η υπόνοια ότι εμείς ήρθαμε για να κερδίσουμε από την μπουτίκ και το κυλικείο είναι χαζό».  

ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙΣ ΑΙΤΙΕΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΦΙΛΑΘΛΟΥ, ΣΩΤΗΡΗ ΣΕΡΑΦΕΙΜ, ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ

Είπε ο Ρέμος: «Η ανθρώπινη ζωή είναι πάνω από όλους μας. Είναι ένα ζήτημα το οποίο χρειάζεται πρώτα από όλα εισαγγελική παραγγελία η οποία πρώτα από όλα πρέπει να γίνει από τους ανθρώπους του εκλιπόντος». Είπε ο νομικός, Γιάννης Τσαμούρης. «Η προανάκριση είναι μυστική. Στοιχεία της προανάκρισης πριν δημοσιοποιηθούν δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν». Είπε ο Νίκος Χαϊτογλου: «Εκείνη τη μέρα συναντηθήκαμε με τα παιδιά της Αυτόνομης Θύρας 10. Νομικός δεν είμαι, είχα κάθε διάθεση αυτό το βίντεο αν είναι να παρθεί να παρθεί, πρέπει όμως να το ζητήσει η οικογένεια». Για το αν η ΠΑΕ θα ζητήσει από την οικογένεια να το κάνει, ο Ρέμος είπε: «Μα, από τη στιγμή που το λέμε δημόσια…»

Αυτές ήταν και οι ερωταπαντήσεις με τον εκπρόσωπο της Επιτροπής Συνδέσμων. Στη συνέχεια έγιναν ερωτήσεις από τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Για το ενδιαφέρον Βασιληά και Ξενιάδη που τόσα έχουν γραφτεί και ειπωθεί. «Υπάρχει εξυγίανση και πλέον υπάρχουν κάποιοι που πιστεύουν ότι ο Ηρακλής μπορεί να γίνει εταιρεία επικερδής. Μέχρι πριν δύο χρόνια όχι δεν τολμούσε κανείς να έρθει εδώ αλλά ούτε να το σκεφτεί. Εγώ είμαι εδώ και θα συνεχίσω να είμαι εδώ όσο θα υπάρχει ελπίδα και αυτή την ελπίδα την παίρνω από εσάς, από τα παιδιά. Ξέρω ότι ο κόσμος πονάει και νιώθουνε ότι το ηθικό τους έχει φτάσει στο πάτωμα. Θέλω να δώσω τη δέσμευσή μου ότι θα κάνουμε έναν ανταγωνιστικό Ηρακλή. Δεν μας νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι γύρω μας».

Αναφέρθηκε περαιτέρω στη συνάντηση με τον Βασιληά και για το αν ήταν σε αυτή τη συνάντηση ο Πηλαδάκης. «Όταν βρέθηκα με τον κ.Βασιηλά σε ένα καφέ, αυτό που του πρότεινα ήταν να έρθει, να βάλει ένα ποσό στην ΠΑΕ και να μπει στο Δ.Σ. Κι αν μετά είχε όρεξη να προσφέρει και το είχε αποδείξει, κι αν εγώ ήμουν το πρόβλημα στο μέλλον, να την πάρει μετά την ΠΑΕ. Ποτέ όμως δεν του είπα από την αρχή, έλα να πάρεις την ομάδα. Σε ό,τι αφορά στην παρουσία του κ.Πηλαδάκη στον χώρο, το συγκεκριμένο καφέ είναι ένα μέρος που πηγαίνει και ο ίδιος και πηγαίνουμε και μαζί. Αλλωστε είμαστε κουμπάροι και φίλοι. Με τον κ.Πηλαδάκη βρεθήκαμε στην έξοδο τυχαία γιατί εκεί συχνάζουμε. Δεν είχε όμως καμία ανάμειξη στη συζήτηση».

Για την αποχώρηση του Ξανθόπουλου και του Κορκόβελου. «Το είπαμε 100 φορές και οι μόνοι αρμόδιοι να μιλήσουνε για αυτό είναι οι ίδιοι. Ο Μπάμπης έχει τη γνώμη και το θάρρος να σας μιλήσει όταν κρίνει ο ίδιος. Ο κ.Κορκόβελος έδωσε συνέντευξη και εξήγησε τους λόγους που απέχει τώρα». Πρόσθεσε για τα λεφτά που μπήκανε. «Στην αρχή, δόθηκαν λεφτά από πέντε συγκεκριμένους ανθρώπους. Ο ένας εξ αυτών τα έχει πάρει πίσω. Είναι ο κ.Μπέος που στήριξε την ομάδα. Δεν θα χάσει κανένας τα λεφτά του. Πρώτα από όλα θα φροντίσω να πάρουν όλοι οι υπόλοιποι τα λεφτά τους και αν μπορέσω να πάρω και εγώ ένα μέρος θα το κάνω. Αν όχι δεν τα θέλω κιόλας. Ο κ.Κορκόβελος που είπε ότι θέλει μετοχές, αν θέλει αύριο κιόλας να πάρει μετοχές». 

Για το αγωνιστικό σχέδιο. «Πέρσι δόθηκε περίπου 1,5 εκατ. για παλιές οφειλές. Τώρα έχουμε αύξηση εσόδων. Είναι εχέγγυα που θα κάνουνε μια ομάδα δυνατότερη. Θεωρώ ότι έχοντας τη δυνατότητα να πάρουμε κάποιους παίκτες πιο μεγάλης ποδοσφαιρικής αξίας, δίνει μια αίσθηση ότι προσπαθούμε να κάνουμε μια καλύτερη ομάδα».

Ρωτήθηκε για τις οφειλές στους παίκτες από την προηγούμενη σεζόν. «Μέχρι τέλος Ιουνίου δεν θα υπάρχει καμιά οφειλή. Και οι παίκτες θα ξεκινήσουνε από το μηδέν, όλοι. Το πώς θα το κάνω, είναι δικό μου θέμα».

Για τη στελέχωση και την ενίσχυση του διοικητικού συμβουλίου. «Το ιδανικό είναι να βρούμε πέντε-επτά-δέκα ανθρώπους που να έρθουνε και να κουμαντάρουμε το δύσκολο βαπόρι που λέγεται Ηρακλής. Νιώθουνε ότι δεν θα πλησιάσουν γιατί θα καούνε. Οποιοσδήποτε άξιος παράγοντας ας έρθει. Είμαστε σε αναζήτηση. Ο Τάκης ο Μπέττας είναι ένας από αυτούς που θα είναι κοντά στην ομάδα. Δεν ξέρω αν θα είναι και στη διοίκηση ή όχι. Εννοείτε ότι ψάχνουμε και ανθρώπους να επενδύσουνε. Δεν είναι όμως για μένα κριτήριο. «Ή τα χώνεις ή δεν έρχεσαι». Εγώ είμαι ανοιχτός σε οποιασδήποτε πρόταση, δεν βλέπω  όμως καμία. Φτάνουν οι υποθέσεις. Η πραγματικότητα είναι ότι είμαστε μόνοι μας».

Για τους Καραβασιλίδη, Φουρναράκη και Πεταλωτίδη που αποχώρησαν και τη δήλωση του Καραβασιλίδη ότι νιώθανε γλάστρες. «Ο κ.Φουρναράκης κλήθηκε να συμμετέχει και για να βοηθήσει διοικητικά και οικονομικά. Με την πίεση που δέχτηκε λόγω των αποτελεσμάτων δεν άντεξε και αναγκάστηκε να αποχωρήσει. Δεν ξέρω γιατί, δεν έχει μιλήσει επίσημα. Ο κ.Καραβασιλίδης που ένιωσε ότι ήταν γλάστρα, έτσι δήλωσε, μία φορά που πραγματικά του ζήτησα να επέμβει για ένα πολύ σοβαρό ζήτημα, για να μπούνε κάποια κάγκελα στο Καυτανζόγλειο και να αποφύγουμε κάποιες καταστάσεις, μου είπε ότι μόνος του θα τα αναλάβει όλα. Ακόμη δεν έχει γίνει τίποτα. Μετά είπε ότι δεν τον ενημέρωσα για την απομάκρυνση του προπονητή (σ.σ. αναφέρεται στον Κατσαβάκη). Επρεπε όμως εγώ, μετά από ένα δύσκολο αποτέλεσμα να πάρω άμεσα μια απόφαση, πρώτα να ενεργήσω. Και μετά να ενημερώσω. Τον κ.Πεταλωτίδη τον θεωρώ στρατιώτη του Ηρακλή».

Είπε για τους παίκτες που θα έρθουν. «Θέλουμε να έρθουν άλλοι τέσσερις ή πέντε πρωτοκλασάτοι ποδοσφαιριστές για να κάνουμε ένα σύνολο όπως το θέλουνε. Για μένα σημασία δεν έχει πόσοι θα πάνε στο αεροδρόμιο για να υποδεχτούνε έναν παίκτη. Σημασία έχει πόσοι θα είναι εκεί όταν θα φύγει. Σαν τον Ντίκα θα είναι και οι πέντε παίκτες που θα έρθουνε. Εμείς θα δώσουμε τις απαντήσεις στο γήπεδο.

Είπε για τα χρήματα που δόθηκαν από την ΠΑΕ στο τμήμα μπάσκετ σε συνδυασμό με μια συναυλία για την ενίσχυση του τμήματος που πριν χρόνια θα δινόταν αλλά δεν είχε γίνει ποτέ λόγω καιρικών συνθηκών. «Βγάλαμε από το μπάτζετ μας, 100.000 και τα καταθέσαμε στον Γ.Σ. για το μπάσκετ. Μια βοήθεια από το υστέρημά μας που το μετράμε με ιδρώτα. Αν θέλετε να κάνω τον Καραγκιόζη με συναυλίες να το κάνω. Καμία συναυλία δεν θα δώσει 100.000. Τη δέσμευσή μου την έκανα πραγματικότητα και πιστεύω ότι φέτος το μπάσκετ θα έρθει στη φυσική του θέση με τον Κακιούση στο τιμόνι και κάνοντας μια ομάδα αξιόμαχη που θα επιστρέψει στη φυσική της θέση». 

Είπε για το αν είναι μακριά. «Είμαι στα προβλήματα της ομάδας. Και δεν είμαι μακριά από τη διοίκηση». 

Ρωτήθηκε για τη διαιτησία. «Τι θέλετε να κάνω; Να πάρω υπαλλήλους όλα τα μέλη της ΚΕΔ; Αυτό που κάνουν άλλες ομάδες;». Κι όταν του είπανε «όχι, αλλά να υπάρχει πιο δυναμική εκπροσώπηση στα κέντρα αποφάσεων, είπε ότι… «πιστεύετε ότι αν γυρίσεις το τραπέζι ανάποδα θα σφυρίξουνε καλύτερα; Περάσανε αυτές οι εποχές. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Ξαφνικά δεν θα βάλουμε το «Χ» απολυμένο διαιτητή στην ομάδα μας γιατί θεωρούμε ότι μας σφάζουνε».

Υ.Γ.: Η πρόθεσή μας στην “BLUEARENA” είναι γνωστή. Ολα τα θέματα που έχουν να κάνουν με τον Ηρακλή, σε όλα τα τμήματα θα παρουσιάζονται σε πραγματικό χρόνο. Αυτό θέλαμε να κάνουμε και με τη συνέντευξη Τύπου (18/6) του Αντώνη Ρέμου. Ωραία μέχρι εδώ. Μερικά πράγματα όμως, όπως ο… πάροχος της ιστοσελίδας και τα τεχνικά προβλήματα είναι εμπόδια που δεν μπορούμε να υπερπηδήσουμε για αυτό και δεν υπήρχε σε πραγματικό χρόνο η καταγραφή της συνέντευξης. Εμείς ήμασταν έτοιμοι. Συγνώμη, οι ευθύνες όμως δεν είναι δικές μας και ήδη είμαστε σε συζητήσεις για αλλαγή παρόχου. Να προσθέσουμε ότι όταν επικοινωνήσαμε με τον νυν πάροχο, η απάντηση που πήραμε είναι ότι αυτά γίνονται λόγω… αναβαθμίσεων. Ετσι, δεν ήμασταν on-line. Εμείς πάντως ήμασταν έτοιμοι να σας μεταφέρουμε τα πάντα.

 

 

 

p>

Σχετικά Άρθρα

Πισωγύρισμα: Απόφαση για παύση προπονήσεων στις “κόκκινες” περιοχές…

Ποδόσφαιρο

Back to Top